Λίβανος: Στόχος ισραηλινής επίθεσης γραφείο του φιλοϊρανικού καναλιού Al Mayadeen

Διαβάζεται σε 2'
Πλήγματα του Ισραήλ στη Βηρυτό
Πλήγματα του Ισραήλ στη Βηρυτό AP Photo/Hussein Malla

Το φιλοϊρανικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Mayadeen μεταδίδει ότι γραφείο του στη Βηρυτό έγινε στόχος ισραηλινής επίθεσης.

Το φιλοϊρανικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Mayadeen του Λιβάνου μετέδωσε απόψε ότι ένα γραφείο του έγινε στόχος ισραηλινής επίθεσης.

Σε ενημερωτικό μήνυμα στον ιστότοπο του τηλεοπτικού δικτύου, διευκρινίζεται πως το γραφείο «είχε εκκενωθεί» πριν από τον βομβαρδισμό του πολυώροφου κτιρίου στο οποίο στεγαζόταν, σε νότιο προάστιο της πρωτεύουσας του Λιβάνου.

Το Al Mayadeen έχει κατηγορήσει στο παρελθόν το Ισραήλ ότι στοχοποιεί σκόπιμα τους δημοσιογράφους του, λόγω της φιλοπαλαιστινιακής στάσης του καναλιού και της υποστήριξής του προς τη στρατιωτική συμμαχία του Ιράν στην περιοχή. Οι ισραηλινές αρχές έχουν επιχειρήσει να μπλοκάρουν τους ιστότοπους του σταθμού και να κατάσχουν εξοπλισμό που συνδέεται με το Al Mayadeen, αναφέρει ο Guardian.

Σύμφωνα με το Al Jazeera Arabic, σημειώθηκαν εννέα πλήγματα στα νότια της Βηρυτού απόψε. Τα λιβανέζικα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι τέσσερα ισραηλινά πλήγματα κατέστρεψαν ένα οικιστικό συγκρότημα στην περιοχή al-Laylaki, στα νότια προάστια της Βηρυτού, σύμφωνα με το AFP.

Ο Timour Azhari από το Reuters μοιράστηκε πλάνα από τις επιθέσεις:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα