Λίβερπουλ: Επιστροφή στα κλαμπ – Πειραματικό πάρτι με 3000 άτομα

Λίβερπουλ: Επιστροφή στα κλαμπ – Πειραματικό πάρτι με 3000 άτομα
Κλαμπ στο Λίβερπουλ Glomex

Ένα διήμερο πάρτι με τίτλο "Ο Πρώτος Χορός" πραγματοποιείται στο Λίβερπουλ. Ομάδα ειδικών επιστημόνων συλλέγει στοιχεία και θα τα παρουσιάσει σύντομα.

Χωρίς μάσκες και χωρίς αποστάσεις περίπου 3000 άτομα έλαβαν μέρος σε πειραματικό πάρτι στο Λίβερπουλ στη Μεγάλη Βρετανία.

Για να μπουν στο χώρο οι συμμετέχοντες έπρεπε να επιδείξουν αρνητικό τεστ κορονοϊού. Το πάρτι με τον τίτλο «Ο Πρώτος Χορός» είναι διήμερο και ξεκίνησε την Παρασκευή.

Όπως αναφέρει το Euronews.com, οι επιχειρηματίες ευελπιστούν ότι τέτοια πειράματα θα ανοίξουν τον δρόμο για το άνοιγμα των κλαμπ, όπως έγινε και πρόσφατα και στη Βαρκελώνη.

«Φαίνεται πολύ περίεργο να είσαι και πάλι με τόσους πολλούς ανθρώπους και, χωρίς μάσκες, χωρίς απόσταση. Ειλικρινά, είναι υπέροχο», δήλωσε ένας από τους συμμετέχοντες.

«Είναι πραγματικά σουρεαλιστικό. Ο μισός εαυτός μου νιώθει σαν μην έχει περάσει καθόλου χρόνος και ο άλλος μισός ότι πέρασε μια αιωνιότητα. Είναι πολύ καλό να βγαίνεις ξανά», είπε μια κοπέλα.

Υποχρέωση για αρνητικό τεστ έχει και το προσωπικό, που θα φορά μάσκες κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Ομάδα ειδικών επιστημόνων παρακολουθεί από κοντά τη διοργάνωση, θα συλλέξει στοιχεία και στη συνέχεια θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα