Λονδίνο: Εκκενώθηκε η Πλατεία Τραφάλγκαρ λόγω ύποπτου πακέτου

Λονδίνο: Εκκενώθηκε η Πλατεία Τραφάλγκαρ λόγω ύποπτου πακέτου

Η αστυνομία εκκένωσε την Πλατεία Τραφάλγκαρ, μετά από αναφορές για ύποπτο πακέτο και ελεγχόμενη έκρηξη. Έληξε ο συναγερμός.

Έληξε ο συναγερμός που σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου (04/06) στο κεντρικό Λονδίνο, όπου η αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση της Πλατείας Τραφάλγκαρ.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε νωρίτερα ότι εκκένωσε για μικρό χρονικό διάστημα την Πλατεία Τραφάλγκαρ, κοντά στο σημείο όπου θα πραγματοποιηθούν αργότερα εορτασμοί για τον Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, τονίζοντας ότι ο συναγερμός ασφαλείας έληξε.

«Το περιστατικό έχει πλέον λήξει και η πλατεία θα είναι προσβάσιμη για τον κόσμο εν ευθέτω χρόνω», ανέφερε η αστυνομία στο Twitter.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε νωρίτερα πολλοί έλεγχοι πραγματοποιούνταν στην περιοχή, η οποία βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα κονσέρτο έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αργότερα σήμερα.

Αναφορές έκαναν λόγο για ύποπτο πακέτο, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν έναν δυνατό κρότο, αν και αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα.

Υπήρξαν, επίσης, πληροφορίες για ελεγχόμενη έκρηξη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα