‘Μα είναι κακοί μπαμπά. Έχουν πιστόλια’. Τα συγκινητικά λόγια ενός μικρού αγοριού στο Παρίσι

default image

Ένα βίντεο με τη στιχομυθία ενός μικρού παιδιού που βιώνει τρομοκρατημένο τις ώρες μετά το χτύπημα στο Παρίσι κάνει το γύρο του διαδικτύου. "Έχουν πιστόλια μπαμπά, μπορούν να μας πυροβολήσουν" - "Εμείς όμως έχουμε λουλούδια" (vid)

Ένα συγκινητικό βίντεο από τις εκδηλώσεις μνήμης στη Γαλλία έχει γίνει viral στο διαδίκτυο. Η εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου Canal +, “Le Petit Journal” βρέθηκε στα σημεία των επιθέσεων, όπου χιλιάδες πολίτες κατέθεταν ένα λουλούδι, άναβαν κεριά και άφηναν τα σημειώματα αλληλεγγύης στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή στις 13 Νοεμβρίου. Εκεί ο δημοσιογράφος συναντά ένα μικρό αγοράκι με τον πατέρα του και τα λόγια του μικρού παιδιού, όπως και η στιχομυθία με τον πατέρα του προκαλούν έντονη συγκίνηση.

“Πρέπει να προσέχουμε, να αλλάξουμε σπίτι” αναφέρει ο μικρός τρομοκρατημένος για να τον καθησυχάσει ο πατέρας του, λέγοντάς του πως “η Γαλλία είναι το σπίτι μας”. “Μα είναι κακοί μπαμπά. Έχουν πιστόλια, μπορούν να μας πυροβολήσουν” του ανταπαντά για να λάβει την συγκινητική απάντηση “εμείς όμως έχουμε λουλούδια”.

Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου:

Πηγή: Canal Plus

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα