Μαϊάμι: Ανοιχτά clubs με κοσμοσυρροή – αγνοείται ο κορονοϊός;

Μαϊάμι: Ανοιχτά clubs με κοσμοσυρροή – αγνοείται ο κορονοϊός;

Στο ελληνικό club POSEIDON στο Μαϊάμι γίνεται ήδη το αδιαχώρητο από κόσμο, το ίδιο και στα γειτονικά μαγαζιά, θυμίζοντας εποχές που ο κορονοϊός δεν υπήρχε ούτε ως ιδέα.

Οι ΗΠΑ βιάζονται να επιστρέψουν στην προ-κορονοϊού εποχή. Στη Νέα Υόρκη έχει ήδη ανακοινωθεί το άνοιγμα των συναυλιακών χώρων υπό αυστηρούς όρους, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με τους κινηματογράφους στο Λος Άντζελες. Στο Μαϊάμι, το spring break των φοιτητών, οι μέρες διασκέδασης και ανεμελιάς πριν τις τελικές εξετάσεις, συμβαίνει ξανά.

Στην ηλιόλουστη πόλη της Φλόριντα, οι περισσότεροι χώροι διασκέδασης έχουν ανοίξει ως τις 12 το βράδυ, ενώ όπως μετέφερε Έλληνας ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στην εκπομπή “Τώρα Ότι Συμβαίνει” του OPEN TV, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική μόνο για το προσωπικό και για τους πελάτες, μέχρι εκείνοι να καθίσουν σε κάποιο τραπέζι. Οι μάσκες σε εξωτερικό χώρο δεν θεωρούνται απαραίτητες.

Σήμερα, η πολιτεία της Φλόριντα παρουσιάζει πτωτική τάση στα ενεργά κρούσματα κορονοϊού, η οποία έχει ξεκινήσει από τα τέλη Δεκεμβρίου (περίπου 800.000). Σήμερα η Φλόριντα έχει 610.000 ενεργά κρούσματα και το Μαϊάμι περίπου 1.100 νέα περιστατικά κορονοϊού καθημερινά.

Aκολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα