Μάικλ Μόσλεϊ: Η πρώτη δήλωση της συζύγου του – “Παραλίγο να τα καταφέρει”

Διαβάζεται σε 2'
Μάικλ Μόσλεϊ: Η πρώτη δήλωση της συζύγου του – “Παραλίγο να τα καταφέρει”
AP

Για την απώλεια του συζύγου της μίλησε η Κλερ Μόσλεϊ, σύζυγος του Μάικλ Μόσλεϊ, που βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής στη Σύμη. Το “ευχαριστώ” σε όσους βοήθησαν για τον εντοπισμό του.

Την πρώτη της δήλωση μετά τον εντοπισμό του συντρόφου της πραγματοποίησε η σύζυγος του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, που βρέθηκε νεκρός, λίγο πριν από τις έντεκα το πρωί της Κυριακής, λίγα μέτρα από την παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Στη δήλωσή της, η Κλερ Μόσλει αρχικά είπε σύμφωνα με το skynews: «Δεν ξέρω ακριβώς από πού να αρχίσω με αυτό. Είναι συγκλονιστικό που έχασα τον Μάικλ, τον υπέροχο, αστείο, ευγενικό και λαμπρό σύζυγό μου. Είχαμε μια απίστευτα τυχερή ζωή μαζί. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι μαζί. Είμαι απίστευτα περήφανη για τα παιδιά μας, την ανθεκτικότητα και την υποστήριξή τους τις τελευταίες ημέρες.»

«Η οικογένειά μου και εγώ παρηγορηθήκαμε πάρα πολύ από την έκρηξη αγάπης από ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Είναι σαφές ότι ο Μάικλ σήμαινε πάρα πολλά για πολλούς από εσάς» είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Μας παρηγορεί το γεγονός ότι παραλίγο να τα καταφέρει. Έκανε μια απίστευτη ανάβαση, πήρε τη λάθος διαδρομή και κατέρρευσε εκεί όπου δεν μπορούσε να τον δει εύκολα η εκτεταμένη ομάδα έρευνας».

«Ο Μάικλ ήταν ένας περιπετειώδης άνθρωπος, είναι μέρος αυτού που τον έκανε τόσο ξεχωριστό. Είμαστε τόσο ευγνώμονες στους εξαιρετικούς ανθρώπους στη Σύμη που εργάστηκαν ακούραστα για να βοηθήσουν στην ανεύρεσή του. Κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους στο νησί, που δεν είχαν καν ακούσει για τον Μάικλ, δούλευαν από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να τους ζητηθεί. Είμαστε επίσης πολύ ευγνώμονες στον Τύπο που μας αντιμετώπισε με μεγάλο σεβασμό» δήλωσε στη συνέχεια.

Τέλος, είπε: «Αισθάνομαι τόσο τυχερή που έχω τα παιδιά μας και τους καταπληκτικούς μου φίλους. Πάνω απ’ όλα, νιώθω τόσο τυχερή που είχα αυτή τη ζωή με τον Μάικλ.
“Σας ευχαριστώ όλους”».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα