Μάικλ Μόσλεϊ: Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του και η δέσμευσή της μετά τον θάνατό του

Διαβάζεται σε 2'
Ο Μάικλ Μόσλεϊ
Ο Μάικλ Μόσλεϊ (Jeff Overs/BBC via AP)

Για τον Mάικλ Μόσλεϊ αλλά και το σχέδιό της να συνεχίσει το κοινό τους έργο μιλά η σύζυγος του εκλιπόντος παρουσιαστή του BBC με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η σύζυγος του εκλιπόντος Mάικλ Μόσλεϊ έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την υποστήριξη που έχει δεχθεί αλλά και να ανακοινώσει πως προτίθεται να συνεχίσει το κοινό τους έργο που του προσέφερε “χαρά και σκοπό”.

Υπενθυμίζεται πως ο Βρετανός παρουσιαστής του BBC, Mάικλ Μόσλεϊ εξαφανίστηκε στις 5 Ιουνίου, ενώ έκανε διακοπές με τη σύζυγό του Clare Bailey Mosley, στη Σύμη. Έπειτα από τετραήμερη έρευνα, η σορός του 67χρονου εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο λίγο πριν την βραχώδη ακτή της Αγίας Μαρίνας.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Clare Bailey Mosley -η οποία είναι επίσης γιατρός- έγραψε: “Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα υποστηρικτικά σας μηνύματα. Το ξέσπασμα αγάπης από τόσους πολλούς ανθρώπους σήμαινε πάρα πολλά για μένα και την οικογένειά μου”.

“Θα είμαι ήσυχη για λίγο καιρό. Είμαι σίγουρη ότι θα καταλάβετε. Αλλά σύντομα θα επιστρέψω εδώ. Θέλω πάρα πολύ να συνεχίσω τη δουλειά που έδωσε στον Μάικλ και σε μένα χαρά και σκοπό. Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ πολύ που σεβαστήκατε την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μου. Ο Μάικλ ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Σας ευχαριστώ που το είδατε κι αυτό. Μας λείπει τόσο πολύ”.

Η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του 67χρονου έδειξε ότι ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια.

Ο Μόσλεϊ εκπαιδεύτηκε αρχικά ως γιατρός προτού μπει στον κόσμο των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, παρουσιάζοντας πλήθος επιστημονικών προγραμμάτων και ταινιών στο BBC, συμπεριλαμβανομένης της σειράς “Trust Me, I’m A Doctor”, η οποία εξέταζε την υγειονομική περίθαλψη στη Βρετανία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα