Μάικλ Μόσλεϊ: Πρώτη είδηση ο θάνατός του στα βρετανικά ΜΜΕ

Διαβάζεται σε 3'
Το χωριό Πέδι στη Σύμη
Το χωριό Πέδι στη Σύμη AP Photo/Antonis Mystiloglou

Πως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα την είδηση του θανάτου του βρετανού παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ.

Πρώτη είδηση στα βρετανικά ΜΜΕ έχει γίνει ο εντοπισμός της σορού που ανήκει στον παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ.

Την είδηση του εντοπισμού του 67χρονου μετέδωσε το BBC, στο οποίο ο 67χρονος βρετανός ήταν τακτικός συνεργάτης στην πρωινής ζώνη του ITV “This Morning” αλλά και σε άλλες εκπομπές του καναλιού.

«Βρέθηκε πτώμα κατά τη διάρκεια της αναζήτησης του παρουσιαστή Michael Mosley» – BBC.

Printscreen

«Βρέθηκε πτώμα στις έρευνες για την αναζήτηση του γιατρού» αναφέρει το Skynews.

Aπό την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του εντοπισμού της σορού του το SkyNews είχε συνεχή ροή ενημέρωσης για τις εξελίξεις στη Σύμη παρουσιάζοντας πληροφορίες και συνεντεύξεις τόσο από το νησί αλλά και από φίλους και συνεργάτες του Μόσλεϊ.

Printscreen

Συνεχής ροή ειδήσεων για την ανεύρεση του παρουσιαστή έχει και ο Indepedent, στην ιστοσελίδα του οποίου δημοσιεύει ότι η σορός του Μόσλεϊ βρέθηκε δίπλα σε μια ομπρέλα θαλάσσης, κοντά στον φράχτη ενός από τα πιο δημοφιλή μπαρ στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Screenshot

Τέλος στο θρίλερ της αναζήτησης του Βρετανού παρουσιαστή του BBC μπήκε το πρωί της Κυριακής (9/6). 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος του νησιού που επέβαινε σε βάρκα μαζί με τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ, εντόπισαν από το ρολόι που γυάλιζε στον ήλιο, ένα πτώμα, σε δύσβατο και βραχώδες σημείο στην Αγία Μαρίνα.

Αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές του νησιού που μετέβησαν στο σημείο για να διαπιστώσουν και επισήμως πλέον αν πρόκειται για τον αγνοούμενο, κάτι που όντως διαπίστωσαν από τα ρούχα του αγνοούμενου και το ρολόι του.

Η σορός εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο λίγο πριν την βραχώδη ακτή της Αγίας Μαρίνας και έξω από την περίφραξη ξενοδοχείου.

Επί του παρόντος είναι άγνωστο αν ο άτυχος άντρας υπέστη θερμοπληξία και αποπροσανατολίστηκε ώστε να βρεθεί στο συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα να καταλήξει ή αν χτύπησε κάπου, καθώς η κατάσταση της σορού δεν είναι τέτοια που μπορεί να βοηθήσει στο να εξαχθούν συμπεράσματα από την αυτοψία και έτσι τις απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα