Μακελειό στη Λούτσα: Συνελήφθησαν 10 μέλη της συμμορίας του Μπογιούν στην Τουρκία

Διαβάζεται σε 1'
Μακελειό στη Λούτσα
Μακελειό στη Λούτσα eurokinissi

Σε 10 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην Τουρκία, μετά τη δολοφονία έξι μελών της συμμορίας του Μπαρίς Μπογιούν στη Λούτσα, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο πως ετοίμαζαν αντίποινα.

Δέκα μέλη της συμμορίας του Μπαρίς Μπογιούν, στον απόηχο του μακελειού στη Λούτσα, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια εφόδων που έκανε η Αστυνομία σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANKΑ.

Οι συλληφθέντες θεωρούνται ύποπτοι για ενέργειες που προετοιμάζονταν να κάνουν στην Κωνσταντινούπολη σε αντίποινα για τη δολοφονία έξι ατόμων στη Λούτσα.

Η τουρκική αστυνομία προχώρησε στη δημοσίευση βίντεο με τις εφόδους στα σπίτια των υπόπτων μελών της συμμορίας.

Όπως ανακοίνωσε το Αστυνομικό Τμήμα Κωνσταντινούπολης, σε έρευνες που έγιναν από το τμήμα Οργανωμένου Εγκλήματος: “Μέλη της οργάνωσης προετοίμαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη λόγω της δολοφονίας έξι μελών της εγκληματικής Οργάνωσης Μπαρίς Μπογιούν στην Ελλάδα στις 11 Σεπτεμβρίου 2023. Εκτιμήθηκε ότι προετοιμάζονταν να δράσουν. Συνεπώς, προχωρήσαμε σε ταυτόχρονη επιχείρηση που έγινε σε διευθύνσεις στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη. Κατά την επιχείρηση 10 ύποπτοι συνελήφθησαν. Κατά τις έρευνες στις συγκεκριμένες διευθύνσεις εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 4 αδήλωτα όπλα, 85 γεμιστήρες, 6 γραμμάρια ναρκωτικών και περίπου 430.000 τουρκικές λίρες.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα