Μάντσεστερ: Συνελήφθη άνδρας για τον φόνο γυναίκας και τον τραυματισμό άλλων δυο ατόμων

Διαβάζεται σε 2'
Μάντσεστερ: Συνελήφθη άνδρας για τον φόνο γυναίκας και τον τραυματισμό άλλων δυο ατόμων
Φωτογραφία αρχείου iStock

Συνελήφθη 22χρονος, αφού μαχαίρωσε θανάσιμα μια γυναίκα και τραυμάτισε σοβαρά δύο ακόμα ανθρώπους στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.

Μια 43χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της και άλλοι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά, μετά από περιστατικό με μαχαίρι στο Μάντσεστερ. Ένας 22χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για τον φόνο μετά το περιστατικό, στην περιοχή Gorton κοντά στο Longsight που συνέβη γύρω στις 23:20 την Κυριακή, ανακοίνωσε η αστυνομία του ευρύτερου Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με το Skynews, μια 17χρονη κοπέλα και ένας 64χρονος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, με βαριά τραύματα από μαχαίρι.

Η αστυνομία προσέγγισε τους μάρτυρες για να εξακριβώσει τις πλήρεις συνθήκες γύρω από το περιστατικό, αλλά οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο ύποπτος ήταν γνωστός στα θύματα και αντιμετωπίζεται ως μεμονωμένο περιστατικό.

Ο ντεντέκτιβ Toby Facey μιλώντας στο Skynews είπε: «Κατανοούμε ότι η τοπική κοινότητα θα είναι σοκαρισμένη και ανήσυχη μετά την τραγική είδηση ​​σήμερα το πρωί. Οι σκέψεις μας παραμένουν με τους πληγέντες και τους αγαπημένους τους αυτή τη δύσκολη στιγμή. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους υποστηρίξουμε» και πρόσθεσε: «Μέσα σε λίγα λεπτά από την κλήση, οι αστυνομικοί μας βρέθηκαν στο σημείο και είχε γίνει σύλληψη.

Ο αστυνομικός σημείωσε: «Έχει ξεκινήσει έρευνα και βρισκόμαστε στα πολύ πρώτα στάδια των ερευνών μας. Είχαμε ντετέκτιβ στον τόπο του εγκλήματος που εργάζονταν όλη τη νύχτα προσπαθώντας να καταλάβουν τι συνέβη και γιατί. Οι τοπικοί αξιωματικοί θα παραμείνουν στην περιοχή κάνοντας έρευνες, καθώς και αυξημένο αριθμό περιπολιών.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα