Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Έκανε δώρο στη σύζυγό του ένα γιγαντιαίο άγαλμα με τη μορφή της

Διαβάζεται σε 2'
Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Έκανε δώρο στη σύζυγό του ένα γιγαντιαίο άγαλμα με τη μορφή της
Instagram

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ αναφέρει πως “φέρνει πίσω τη ρωμαϊκή παράδοση” με το γλυπτό που έκανε δώρο στη σύζυγό του, Πρισίλα Τσαν. Τι σχολίασαν οι χρήστες του Instagram.

Ένα τεράστιο γλυπτό με τη μορφή της ήταν το δώρο που επέλεξε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ για τα γενέθλια της συζύγου του, Πρισίλα Τσαν.

Σε μια φωτογραφία του αγάλματος, που αναρτήθηκε στο Instagram, ο CEO και συνιδρυτής του Facebook ανέφερε ότι με το δώρο του αυτό «φέρνει πίσω τη ρωμαϊκή παράδοση της δημιουργίας γλυπτών της συζύγου σου».

Το μεγάλο γλυπτό δημιουργήθηκε από τον Daniel Arsham, έναν καλλιτέχνη με βάση τη Νέα Υόρκη, ο οποίος έχει συνεργαστεί με οίκους όπως οι Tiffany και Dior, αναφέρει ο Guardian. Η Τσαν απεικονίζεται σε γαλαζοπράσινο χρώμα και φαίνεται να είναι σε βήμα, με μια μεγάλη ασημένια κάπα να κυματίζει πίσω της.

Η φωτογραφία του Ζούκερμπεργκ δείχνει την Τσαν να στέκεται δίπλα στο άγαλμα, το οποίο φαίνεται να έχει ύψος περίπου 2,1 μέτρα και έχει τοποθετηθεί κάτω από ένα δέντρο. Στα σχόλια, η Τσαν έγραψε: «Όσο περισσότερη από εμένα, τόσο το καλύτερο;» μαζί με το emoji καρδιάς.

Τα αμφιλεγόμενα σχόλια για την κίνηση του Ζούκερμπεργκ

Το άγαλμα έλαβε πολλά θετικά σχόλια από τους ακόλουθους του Ζούκερμπεργκ, ωστόσο σχολιάστηκε και αρνητικά από μεγάλο μέρος του κοινού.

Το περιοδικό People, χαρακτήρισε τον Ζούκερμπεργκ ως «τον απόλυτο σύζυγο», και ανέφερε ότι στην αρχαία Ρώμη τα αγάλματα κατασκευάζονταν μερικές φορές για να τιμήσουν αγαπημένους που είχαν πεθάνει ή για να «αναφέρονται σε σημαντικούς συγγενείς και να δημιουργούν συμβολικούς συνειρμούς».

«Ουάου, τόσο όμορφο, τυχερό κορίτσι», έγραψε κάποιος, ενώ ο λογαριασμός «The Billionaires Lifestyle», που δημοσιεύει φωτογραφίες πλουσίων και ακριβών αντικειμένων, ανάρτησε: «Αυτό πρέπει να βρίσκεται σε μουσείο», συνοδευόμενο από emojis χειροκροτημάτων και φωτιάς.

Από την άλλη, υπήρξαν και σχόλια που τον επικρίνουν για επίδειξη πλούτου, όπως αυτό του Andrew Mwangi, που έγραψε: «Αυτό είναι το πιο “δισεκατομμυριούχο” πράγμα που θα μπορούσε να κάνει ποτέ κάποιος», ενώ άλλος χρήστης με το όνομα deviletter σχολίασε: «Ωχ. Αυτό είναι αρκετά μη κολακευτικό».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα