Mε 105.000 ευρώ μπορείτε να κάνετε μια εξάωρη βόλτα στο διάστημα με αερόστατο

Mε 105.000 ευρώ μπορείτε να κάνετε μια εξάωρη βόλτα στο διάστημα με αερόστατο
Η Space Perspective θα 'σηκώνει' πολυτελή αερόστατα, οκτώ θέσεων, για το διάστημα από το 2024. Space Perspective

Eταιρία από τη Φλόριντα των ΗΠΑ υπόσχεται 'τις 'έξι πιο μαγευτικές έξι ώρες' της ζωής μας, διάρκεια του ταξιδιού που θα κάνει από το 2024 με αερόστατο, στην ανώτερη ατμόσφαιρα της γης. Αρκεί να έχουμε 105.000 ευρώ

Η αμερικανική εταιρία Space Perspective ανακοίνωσε πως είναι έτοιμη να δεχθεί κρατήσεις θέσεων για τα πολυτελή αερόστατα που θα ‘σηκώνονται’ από το Kennedy Space Center -στη Φλόριντα- και θα ‘πετούν’ έξι ώρες στο διάστημα (στην ανώτερη ατμόσφαιρα της γης), από το 2024.

Το video που ακολουθεί δείχνει όσα θα ζήσουν εκείνοι που θα επιβιβαστούν στο αερόστατο “μεγέθους γηπέδου football”.

Η τιμή της κράτησης για μια εκ των οκτώ θέσεων που έχει κάθε αερόστατο, είναι στα 125.000 δολάρια (104.650 ευρώ), συμπεριλαμβανομένων των πάντων. Στη λίστα υπάρχει εξοπλισμός που θα σας επιτρέψει να γυρίσετε με ασφάλεια στη γη, αν όλα πάνε λάθος και χρειαστεί να εγκαταλείψετε το αερόστατο. Ουσιαστικά πρόκειται για κάψουλα που παρέχει πανοραμική θέα 360 μοιρών, ενώ ειδικά σχεδιασμένα είναι και τα παράθυρα, ώστε να μπορείτε να βγάλετε τις φωτογραφίες της ζωής σας. Στις παροχές υπάρχουν θέσεις ανάλογες με αυτές της business class των αεροπλάνων, μπαρ που έχει τα πάντα και WiFi, για να ενημερώνετε σε real time τους διαδικτυακούς σας φίλους, πόσο φανταστικοί είστε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα