Με pole dancing υποδέχθηκε νηπιαγωγείο της Κίνας τους μαθητές του

Με pole dancing υποδέχθηκε νηπιαγωγείο της Κίνας τους μαθητές του
weibo.com

Διευθυντής νηπιαγωγείου, στην πόλη Shenzhen της Κίνας σκέφτηκε πως θα ήταν καλή ιδέα να καλωσορίσει τους μαθητές και τους γονείς τους, στη νέα σχολική χρονιά, με ένα πρόγραμμα pole dancing. Δεν ήταν.

Η σημερινή ημέρα ήταν η πρώτη, της νέας σχολικής χρονιάς και για τα νηπιαγωγεία της Κίνας. Γονείς, στην πόλη Shenzhen, νοτιοανατολικά της χώρας, πήραν τα παιδάκια τους και κατευθύνθηκαν προς σχολείο Xinshashui. Όταν έφτασαν εκεί, τους περίμενε μια κυρία που φορούσε τα απολύτως απαραίτητα και παρουσίαζε τις γνώσεις της στο pole dancing. Για στύλο χρησιμοποίησε τον ιστό της σημαίας.

Tα μικρά έμοιαζαν μπερδεμένα, με τους περισσότερους από τους 600 γονείς που βρέθηκαν στο σημείο, να ανοίγουν τις κάμερες των κινητών τους τηλεφώνων και να καταγράφουν το γεγονός. “Ανέβασαν” τα videos στα social media, με την επισήμανση πως κάνουν ότ,ι μπορούν για να πάρουν τα παιδιά από το νηπιαγωγείο. Πολλοί ζήτησαν και τα λεφτά -για τα δίδακτρα- πίσω. Κάποιοι εξηγούσαν πως το pole dancing είναι γυμναστική και μάλιστα, πολύ δύσκολη. Κατέληξαν ωστόσο, στο ότι δεν ταίριαζε με την περίσταση αυτό το event.

Κατόπιν των κινητοποιήσεων, ο διευθυντής του νηπιαγωγείου ζήτησε συγγνώμη, πριν απομακρυνθεί από τη Σχολική Επιτροπή της περιοχής, που ενημέρωσε πως θα κάνει έρευνα για το συμβάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα