Μεγάλη Βρετανία: 3 νεκροί και 2 συλληφθέντες σε καραμπόλα

Μεγάλη Βρετανία: 3 νεκροί και 2 συλληφθέντες σε καραμπόλα
Φωτογραφία αρχείου shutterstock

Τραγωδία στην άσφαλτο, με τρεις νεκρούς, έπειτα από σύγκρουση πολλών οχημάτων, στο Έσσεξ της Αγγλίας.

Τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (23/08) σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο στην περιοχή του Έσσεξ, στην Αγγλία. Σύμφωνα με την αστυνομία, από τη σφοδρή σύγκρουση τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, δύο άτομα συνελήφθησαν και ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο.

Όπως γνωστοποίησε η αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα εκτυλίχθηκε στις 18:15 το απόγευμα της Δευτέρας (23/08) όταν ένα φορτηγό, ένα μίνι λεωφορείο και ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκαν.

Από τις έρευνες της αστυνομίας, δύο άτομα συνελήφθησαν ως ύποπτα με την κατηγορία της πρόκλησης σοβαρών τραυματισμών και θανάτου, εξαιτίας επικίνδυνης οδήγησης.

Η αστυνομία απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε έχει πληροφορίες ή πλάνα από κάμερα, να επικοινωνήσει μαζί τους. Μάλιστα ο διευθυντής της αστυνομίας, Steve Holmes, περιέγραψε το περιστατικό ως “απίστευτα προκλητικό”.

“Συνεχίζουμε να δουλεύουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε για να συγκεντρώσουμε πληροφορίες και να φθάσουμε ακριβώς στην αιτία από την οποία προκλήθηκε αυτό το τραγικό περιστατικό”, είπε. “Οι σκέψεις μου, και όλων των αξιωματικών που ερευνούν την υπόθεση, είναι με τις οικογένειες αυτών που έχασαν τη ζωή τους”, πρόσθεσε.

Ο δρόμος αμέσως μετά τη σύγκρουση έκλεισε για περίπου 11 ώρες, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο για να συγκεντρώσουν στοιχεία.

Η υπηρεσία ασθενοφόρων της Ανατολικής Αγγλίας, σύμφωνα με το BBC, δήλωσε ότι από το περιστατικό μεταφέρθηκαν αρκετοί στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα