Μέριλιν Μάνσον: Κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Εσμέ Μπιάνκο που τον κατήγγειλε για βιασμό και κακοποίηση

Μέριλιν Μάνσον: Κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Εσμέ Μπιάνκο που τον κατήγγειλε για βιασμό και κακοποίηση
Esmé Bianco-Marilyn Manson Photos by Evan Agostini/Invision/AP

Ο κατηγορούμενος για βιασμό κατ' εξακολούθηση και συστηματική κακοποίηση της ηθοποιού, Εσμέ Μπιάνκο, τελικά κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την καταγγέλλουσα. Οι όροι της συμφωνίας παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστοι.

Ο Μέριλιν Μάνσον κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την ηθοποιό του Game of Thrones, Εσμέ Μπιάνκο, η οποία τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση, κακοποίηση και εμπορία ανθρώπων.

Η 40χρονη ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Μάνσον το 2011, την περίοδο που ήταν ζευγάρι, ότι την κρατούσε κλειδωμένη σε ένα υπνοδωμάτιο στο διαμέρισμά του στο Δυτικό Χόλιγουντ ενώ υποστήριξε ότι ο Μάνσον είχε τον πλήρη έλεγχο της ζωής της. Όπως αναφέρεται της προκαλούσε ηλεκτροπληξία χωρίς τη συγκατάθεσή της ενώ δεν την άφηνε να φάει ή να κοιμηθεί χωρίς την άδειά του.

Από την πλευρά του, ο Μάνσον αρνήθηκε τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για “διεστραμμένες ιστορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα”.

Την Τρίτη (24/1), οι δύο αντίδικοι κατέληξαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, με τους όρους και την πληρωμή να παραμένουν ασαφείς.

“Η κα Μπιάνκο συμφώνησε να επιλύσει τις αξιώσεις της κατά του Μπράιαν Γουόρνερ (σ.σ. όπως είναι το πραγματικό όνομα του Μάνσον) και της δισκογραφικής εταιρείας Μέριλιν Μάνσον, Inc. προκειμένου να προχωρήσει τη ζωή και την καριέρα της”, ανέφερε σε δήλωσή του ο δικηγόρος της, Τζέι Έλγουανγκερ. Ο δικηγόρος του Μάνσον, Χάουαρντ Κινγκ, επιβεβαίωσε επίσης τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, αλλά δεν διευκρίνισε πρόσθετες λεπτομέρειες.

“Για να είμαστε σαφείς, η αγωγή αυτή κατατέθηκε μόνο αφού ο πελάτης μου αρνήθηκε να υποκύψει στην κ. Μπιάνκο και τον δικηγόρο της και να ενδώσει στις εξωφρενικές οικονομικές απαιτήσεις τους που βασίζονται σε συμπεριφορές που απλά δεν συνέβησαν ποτέ”, δήλωσε ο Κινγκ.

Οι κατηγορίες για βιασμό της πρώην συντρόφου του, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός είναι μία από τις 15 γυναίκες που ισχυρίζονται ότι ο Μάνσον τις κακοποίησε, μεταξύ των οποίων και η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, η οποία τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική κακοποίηση από όταν ήταν έφηβη.

Μετά τους ισχυρισμούς της Γουντ, ο Μάνσον έγραψε στο Instagram: “Προφανώς, η τέχνη μου και η ζωή μου αποτελούν εδώ και καιρό μαγνήτες για αντιπαραθέσεις, αλλά αυτοί οι πρόσφατοι ισχυρισμοί για μένα είναι φρικτές διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας”.

Ο Μάνσον έχει έκτοτε καταθέσει αγωγή δυσφήμισης εναντίον της Γουντ και της φίλης της, Ίλμα Γκορ, για τις “κακόβουλες” και “ψευδείς”, όπως τις αποκαλεί, κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης, οι οποίες “εκτροχίασαν την επιτυχημένη μουσική, τηλεοπτική και κινηματογραφική του καριέρα”.

Σημειώνεται ότι μετά τη σωρεία των ισχυρισμών εναντίον του, ο Μάνσον αποσύρθηκε από τη δισκογραφική του εταιρεία και από το πρακτορείο Creative Arts Agency.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα