Μέριλιν Μάνσον: Νέα καταγγελία για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση

Μέριλιν Μάνσον: Νέα καταγγελία για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση
Ο Μέριλιν Μάνσον @2021 Christian Palma / Associated Press

Μια γυναίκα κατέθεσε αγωγή εναντίον του Μάνσον για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό, ενώ επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία της, επειδή "έχει πολλούς λόγους να φοβάται" για την ασφάλειά της.

Μία νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση εναντίον του Μέριλιν Μάνσον έρχεται να προστεθεί στις υπάρχουσες. Μία γυναίκα, η οποία προς το παρόν δεν έχει αποκαλύψει το όνομά της, ισχυρίζεται πως είχε σχέση μαζί του για πάνω από 10 χρόνια και πως κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, εκείνος τη βίαζε και την κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση.

Η γυναίκα κατέθεσε αγωγή εναντίον του Μάνσον την περασμένη Παρασκευή. Η ίδια επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία της, επειδή “έχει πολλούς λόγους να φοβάται” για την ασφάλειά της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το loudersound, η γυναίκα καταγγέλλει τον Μάνσον ότι την υπέβαλε ταπεινωτικές πράξεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης, χειραγώγηση και ψυχολογική κακοποίηση.

Η ιστορία μεταξύ τους ξεκίνησε το 1996, όταν ο Μέριλιν Μάνσον της έδειξε ένα βίντεο με τον τίτλο «Groupie», στο οποίο ο ίδιος φαίνεται να κακοποιεί μία γυναίκα, την οποία έχει δέσει σε καρέκλα.

Η ίδια περιγράφει ότι κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο Μάνσον πιέζει τη γυναίκα να πιει ένα υγρό, το οποίο σε εκείνη έμοιαζε με ούρα, ενώ τη σημάδευε ταυτόχρονα με όπλο.

Μόλις είδε το βίντεο, η γυναίκα φοβήθηκε για τη ζωή της, καθώς -όπως εξηγεί- ο Μάνσον ήταν πολύ βίαιος απέναντι στην κοπέλα του βίντεο.

Η ίδια ανέφερε πως όταν αποφάσισε να φύγει από αυτό το τοξικό περιβάλλον, εκείνος τη βίασε ξανά και απείλησε να τη σκοτώσει.

Να σημειωθεί ότι πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή ισχυρίζεται ότι το εν λόγω βίντεο δεν αφορά πραγματικό γεγονός, αλλά είχε γυριστεί για τις ανάγκες μίας ταινίας μικρού μήκους, η οποία τελικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Ο Μάνσον αρνείται όλες τις κατηγορίες εναντίον του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα