Met Gala: “Φορολογήστε τους πλούσιους” – Το φόρεμα της Αλεξάντρια Οκάζιο Κορτέζ

Met Gala: “Φορολογήστε τους πλούσιους” – Το φόρεμα της Αλεξάντρια Οκάζιο Κορτέζ
Η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ στο Met Gala Glomex

Η Αλεξάντρια Οκάζιο Κορτέζ, αποφάσισε να κάνει μια τολμηρή πολιτική δήλωση μέσα από το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στο Met Gala.

Με το σύνθημα “Φορολογήστε τους πλούσιους” γραμμένο πάνω στην λευκή τουαλέτα της εμφανίστηκε στο Met Gala, το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ.

Η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ επέλεξε να φορέσει μια λευκή, στράπλες τουαλέτα, η οποία έγραφε με έντονο κόκκινο χρώμα στην πλάτη “Φορολογήστε τους πλούσιους”.

Σύμφωνα με το USA TODAY, η πολιτικός είπε στη Vogue στο κόκκινο χαλί ότι ελπίζει το φόρεμά της να αποτελέσει έναρξη συζήτησης.

“Δεν μπορούμε απλώς να παίζουμε, πρέπει να σπάσουμε τον τέταρτο τοίχο και να αμφισβητήσουμε μερικούς από τους θεσμούς. Μπορεί το Met Gala να είναι γνωστό για το θέαμα του, αλλά θα πρέπει να κάνουμε κάποιες συζητήσεις γι’ αυτό”, είπε η Αλεξάντρια.

“Νομίζω ότι είναι απίστευτα σημαντικό, γιατί όταν μιλάμε για στήριξη εργαζόμενων οικογενειών και όταν μιλάμε για δίκαιο φορολογικό σύστημα, συχνά αυτές οι συνομιλίες γίνονται μεταξύ εργαζομένων και μεσαίων τάξεων. Νομίζω λοιπόν πως ήρθε η ώρα να συζητήσουμε όλες οι τάξεις για το πως θα έχουμε μια δίκαιη χώρα”, δήλωσε η πολιτικός στο Met Gala.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα