Μεξικό: Παλαιστής τα έβαλε με 5χρονο αγόρι – Σοκάρει το βίντεο

Μεξικό: Παλαιστής τα έβαλε με 5χρονο αγόρι – Σοκάρει το βίντεο

Η αστυνομία του Μεξικού προχώρησε στη σύλληψη παλαιστή, που έκανε λαβή σε 5χρονο. Απελευθερώθηκε την επόμενη ημέρα, όταν η μητέρα του 5χρονου αγοριού εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα και ανέφερε ότι τον είχε συγχωρέσει.

Ένα 5χρονο αγόρι ρίχτηκε στο έδαφος και τραυματίστηκε από επαγγελματία παλαιστή, όταν το μικρό αγόρι πλησίασε τον πρώτο και σε μια προσπάθεια για παιχνίδι του έκανε λαβή στο λαιμό, στο πέρας μιας υπαίθριας διαδήλωσης πάλης στο Μεξικό.

Το σοκαριστιστικό βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media δείχνει τον Einar Cruz να βρίσκεται στο έδαφος με το παιδί που ακούει στο όνομα Mateo, να του έχει κάνει κεφαλοκλείδωμα. Ξαφνικά σηκώνεται και το πετάει με δύναμη στο έδαφος.

Το περιστατικό συνέβη μετά τη λήξη ενός αγώνα υπαίθριας πάλης στην πόλη του Μεξικού.

Ο μικρός Mateo επιχείρησε να κρατηθεί από τον λαιμό του 21χρονου παλαιστή, ο οποίος είχε μόλις χάσει τον αγώνα, και ο δεύτερος σηκώθηκε και του επιτέθηκε με μια πρωτοφανή βιαιότητα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μια ομάδα ανθρώπων που βρίσκονταν μπροστά στο συμβάν βοήθησαν τον Mateo και έκαναν παρατήρηση στον 21χρονο για τις ενέργειές του.

Λίγες στιγμές αργότερα η αστυνομία του Μεξικού προχώρησε στη σύλληψη του παλαιστή, ο οποίος απελευθερώθηκε την επόμενη ημέρα, όταν η μητέρα του Mateo εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα και ανέφερε ότι τον είχε συγχωρέσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα