Michael Parkinson: Πέθανε ο θρυλικός παρουσιαστής – Είχε πάρει συνέντευξη από τουλάχιστον 2.000 καλεσμένους

Michael Parkinson: Πέθανε ο θρυλικός παρουσιαστής – Είχε πάρει συνέντευξη από τουλάχιστον 2.000 καλεσμένους
O Michael Parkinson Kirsty Wigglesworth/Pool Photo via AP, file

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ένας από τους κορυφαίους παρουσιαστές της Μεγάλης Βρετανίας. Muhammad Ali, David Bowie, Elton John και Madonna ανάμεσα στους σπουδαίους καλεσμένους του.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο εμβληματικός παρουσιαστής της βρετανικής τηλεόρασης, Michael Parkinson.

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε και η οικογένειά του, αναφέροντας στην ανακοίνωσή της: Μετά από μια σύντομη ασθένεια, ο Sir Michael Parkinson
πέθανε ειρηνικά στο σπίτι χθες το βράδυ, παρέα με την οικογένειά του. Η οικογένεια ζητά να της δοθεί ιδιωτικότητα και χρόνος για να θρηνήσουν”.

Η τηλεοπτική του καριέρα διήρκεσε επτά δεκαετίες, ενλώ πήρε συνεντεύξεις από τα μεγαλύτερα αστέρια του κόσμου. Ο ίδιος μάλιστα είχε υπολογίσει πως από τις εκπομπές του είχαν περάσει πάνω από 2.000 καλεσμένοι.

Μεταξύ των υψηλών προσκεκλημένων του ήταν οι Billy Connolly, Muhammad Ali, David Bowie Elton John, Madonna και Dame Helen Mirren.

Επί σειρά ετών παρουσίαζε το δικό του talk show στο BBC με το όνομα “Parkinson”, αρχικά από το 1971 και για 11 χρόνια, ενώ επέστρεψε στο κανάλι το 1998 για την ίδια εκπομπή η οποία διήρκησε μέχρι το 2007.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι λάμβανε ακτινοθεραπείες για τον καρκίνο του προστάτη το 2013.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα