Μιλάνο: Ληστεία α λα “Lupin” – Κλέφτης εμπνεύστηκε από το Netflix

Μιλάνο: Ληστεία α λα “Lupin” – Κλέφτης εμπνεύστηκε από το Netflix
Το νέο τρέιλερ της σειράς Λουπέν Youtube@Netflix

'Ενας 21χρονος παραδέχθηκε πως αντέγραψε το ύφος του ευγενικού κλέφτη στη γαλλική τηλεοπτική σειρά του Netflix, Lupin, όταν επιχείρησε να ληστέψει μια εκκλησία στη βόρεια Ιταλία.

Έμπνευση φαίνεται πως άντλησε ένας 21χρονος στο Μιλάνο της Ιταλίας, από τη συναρπαστική ιστορία ενός άνδρα που κλέβει τα ανεκτίμητα κοσμήματα της Μαρίας Αντουανέτας από το Λούβρο, στη γαλλική σειρά “Lupin” του Netflix, όταν επιχείρησε να ληστέψει μια εκκλησία.

Όπως αναφέρει σε άρθρο του ο Guardian, ο άνδρας παραδέχθηκε στην αστυνομία ότι μιμούταν το ύφος του ευγενικού κλέφτη στη γαλλική τηλεοπτική σειρά όταν επιχείρησε να ληστέψει μια εκκλησία στην πόλη Monza, κοντά στο Μιλάνο.

Φορώντας ένα δερμάτινο τζάκετ, παρόμοιο με αυτό που φοράει ο πρωταγωνιστής της σειράς του Netflix, ο 21χρονος, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητας, ανέφερε πως είχε μελετήσει πολύ προσεκτικά τις κινήσεις και τις τεχνικές του Assane Diop, του πρωταγωνιστή του “Lupin”, πριν την απόπειρα ληστείας του, αλλά και ότι περίμενε να χτυπήσουν οι καμπάνες ώστε να μπορεί να σπάσει τις γιάλινες πόρτες και να εισβάλλει στην εκκλησία το βράδυ του Σαββάτου.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα υπολόγιζε, καθώς μετά την είσοδό του κατάφερε να αποσπάσει από το ταμείο μόνο 21 ευρώ και μία… πορτοκαλάδα, ενώ τα τραύματά του ήταν σοβαρά και έτσι αναγκάστηκε να καλέσει για βοήθεια.

Στην αρχή ανέφερε πως δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα, δικαιολογώντας τα τραύματά του, ενώ στη συνέχεια δεν άντεξε και “έσπασε” παραδεχόμενος την ενοχή του αλλά και ότι εμπνεύστηκε από τη συγκεκριμένη σειρά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα