Miss Universe: Θρήνος από τον θάνατο της 23χρονης φιναλίστ Sienna Weir

Miss Universe: Θρήνος από τον θάνατο της 23χρονης φιναλίστ Sienna Weir
Η 23χρονη Sienna Weir Instagram@sienna_weir

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 23 ετών έχασε το μοντέλο και φιναλίστ των καλλιστείων "Miss Universe Australia" του 2022, μετά από πτώση που είχε από άλογο.

Τη ζωή της μετά από πτώση που είχε από άλογο ιππασίας έχασε σε ηλικία 23 ετών το μοντέλο και φιναλίστ των καλλιστείων “Miss Universe Australia” το 2022, Sienna Weir, βυθίζοντας στο πένθος τον παγκόσμιο χώρο της μόδας και τους οικείους της.

Το μοντέλο με καταγωγή από την Αυστραλία άφησε την τελευταία της πνοή χθες, Πέμπτη (04/05) μετά από αρκετές εβδομάδες που νοσηλευόταν με μηχανική υποστήριξη, όπως επιβεβαίωσαν η οικογένεια και οι εκπρόσωποί της και αποκάλυψε η αυστραλιανή ιστοσελίδα News.au.

Η Weir έκανε ιππασία στο Windsor Polo Grounds στην πατρίδα της, την Αυστραλία, στις 2 Απριλίου, όταν το άλογό της έπεσε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Westmead όπου δύο ημέρες νοσηλεύτηκε με μηχανική υποστήριξη, πριν καταλήξει από θανατηφόρα τραύματα.

Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου και ο θάνατος του 23χρονου μοντέλου βύθισε στο πένθος τη χώρα με τα σχόλια για το “τελευταίο αντίο” να προκαλούν συγκίνηση. “Ο Παράδεισος απέκτησε τον πιο όμορφο άγγελο σήμερα. Θα μου λείψουν τα πάντα σε σένα [Σιένα], σε αγαπώ”, ήταν ένα από αυτά.

Ο σύντροφός της Τομ Μπουλ έγραψε χαρακτηριστικά: “Αγαπηθήκαμε με μια αγάπη που ήταν κάτι περισσότερο από αγάπη”, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα.

Το δικό του “αντίο” είπε και το πρακτορείο μοντέλων που εκπροσωπούσε την 23χρονη, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της την οποία συνόδευσε με το σχόλιο “Για πάντα στις καρδιές μας“.

Το μοντέλο μιλούσε συχνά για το πάθος της για τα άλογα και την αγγλική λογοτεχνία, δύο αγάπες που την έκαναν να ξεχωρίσει ανάμεσα στις άλλες 26 διαγωνιζόμενες που διεκδικούσαν το στέμμα της Μις Υφήλιος Αυστραλία το 2022.

“Αν και έχω ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου στην πόλη, έχω μια βαθιά και αεικίνητη αγάπη για την υπερπήδηση εμποδίων στην ιππασία”, είχε πει στο περιοδικό Gold Coast τον Σεπτέμβριο του 2022. “Η οικογένειά μου δεν είναι πολύ σίγουρη από πού προήλθε αυτό το πάθος, αλλά κάνω ιππασία από 3 χρονών και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτό”, είχε αναφέρει.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα