Μουντιάλ 2022: Σοβαρά επεισόδια με Μαροκινούς σε Μιλάνο και Χάγη – Ένας σοβαρά τραυματίας

Μουντιάλ 2022: Σοβαρά επεισόδια με Μαροκινούς σε Μιλάνο και Χάγη – Ένας σοβαρά τραυματίας

Οι Μαροκοινοί φίλαθλοι βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν την πρόκριση τους ομάδας τους στον ημιτελικό του Μουντιάλ, σε ορισμένες περιοχές ωστόσο σημειώθηκαν επεισόδια. Σε κρίσιμη κατάσταση ένα άτομο.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται Μαροκινός φίλαθλος που μαχαιρώθηκε στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τη νίκη του Μαρόκου στο Μουντιάλ το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η La Repubblica κάνει λόγο για τουλάχιστον 5.000 άτομα στους δρόμους, την ώρα που και στην Ολλανδία η αστυνομία της Χάγης επενέβη, καθώς κρίθηκε εκτός ελέγχου πλήθος 1000 ατόμων.

Η νίκη με 1-0 επί της Πορτογαλίας του Κριστιάνο Ρονάλντο και η πρόκριση στον ημιτελικό του Μουντιάλ προκάλεσε παροξυσμό στους φιλάθλους του Μαρόκου, αφού το Μαρόκο έγινε η πρώτη αφρικανική χώρα που έφτασε σε ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εκατοντάδες φίλαθλοι πανηγύρισαν στο κέντρο της Ραμπάττου Μαρόκου, αλλά και στο Λονδίνο όπου εδράζεται η αραβική κοινότητα της πόλης. Παράλληλα, στο Παρίσι οι Μαροκινοί γιόρτασαν μπροστά από τα Ηλύσια Πεδία, ωστόσο οι πανηγυρισμοί κατέληξαν σε σοβαρά επεισόδια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα