Νέα Υόρκη: Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ Λίμπερτι – Διακόπηκαν προσωρινά όλες οι πτήσεις

Νέα Υόρκη: Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ Λίμπερτι – Διακόπηκαν προσωρινά όλες οι πτήσεις
Αεροδρόμιο AP

Το διεθνές αεροδρόμιο του Νιούαρκ Λίμπερτι στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι εξαιτίας της αναγκαστικής προσγείωσης που πραγματοποίησε εκεί ένα αεροσκάφος απαγορεύτηκαν προσωρινά οι πτήσεις από και προς αυτό.

Το διεθνές αεροδρόμιο του Νιούαρκ Λίμπερτι στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ ανακοίνωσε σήμερα ότι εξαιτίας της αναγκαστικής προσγείωσης που πραγματοποίησε εκεί ένα αεροσκάφος απαγορεύτηκαν προσωρινά οι πτήσεις από και προς αυτό.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο πιλότος ενός αεροσκάφους ανέφερε πρόβλημα στο υδραυλικό σύστημα του αεροσκάφους και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο με σκασμένο το ελαστικό του ενός τροχού του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με το NBC CONNECTICUT , το οποίο επικαλείται το πρακτορείο, όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και δεν υπάρχουν τραυματίες ανάμεσά τους.

Χωρίς να προσδιορίσουν την φύση του έκτακτου περιστατικού οι αρχές του Διεθνούς Αεροδρομίου Νίουαρκ Λίμπερτι ανέφεραν στο Twitter ότι το αεροδρόμιο άνοιξε και πάλι και ότι οι επιβάτες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα