Νότια Κορέα: Oμολόγησε τη δολοφονία της, 16 xρόνια μετά – Την “τσιμέντωσε” στο μπαλκόνι

Διαβάζεται σε 3'
Αστυνομία στη Νότια Κορέα
Αστυνομία στη Νότια Κορέα ISTOCK

Στην ομολογία της δολοφονίας της συντρόφου του, 16 χρόνια μετά την εξαφάνισή της προχώρησε 50χρονος στη Νότια Κορέα. Συνέχισε να ζει στο διαμέρισμα όπου την έθαψε για 8 χρόνια.

Σοκ προκαλεί στη Νότια Κορέα η παραδοχή στην οποία προχώρησε 50χρονος, ο οποίος ομολόγησε πως δολοφόνησε τη σύντροφό του και έκρυψε το σώμα της σε τσιμέντο, 16 χρόνια αφότου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με το BBC που επικαλείται τοπικά μέσα, ο δράστης ομολόγησε ότι κατά τη διάρκεια καυγά στο διαμέρισμά του στην πόλη Γκοτζέ, χτύπησε τη γυναίκα με ένα βαρύ αντικείμενο, με αποτέλεσμα εκείνη να πεθάνει.

Αφού τη σκότωσε, έβαλε το σώμα της μέσα σε μια βαλίτσα, την οποία έθαψε κάτω από μια στρώση τούβλων και τσιμέντου στο μπαλκόνι του.

Τεχνικός ανακάλυψε το πτώμα κατά τη διάρκεια εργασιών

Το πτώμα παρέμεινε εκεί για χρόνια, μέχρι που τον περασμένο μήνα ένας τεχνικός συντήρησης το ανακάλυψε κατά τη διάρκεια εργασιών, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Η σορός η οποία διατηρήθηκε μερικώς χάρη στη βαλίτσα, ταυτοποιήθηκε ως η αγνοούμενη γυναίκα μέσω ανάλυσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η νεκροψία έδειξε ότι ο θάνατός της προήλθε από βαρύ χτύπημα στο κεφάλι.

Ο άνδρας, τον οποίο η αστυνομία αναφέρει ως “κύριο Α”, δεν κατοικούσε πλέον στο διαμέρισμα όταν ανακαλύφθηκε η σορός, αλλά εντοπίστηκε και συνελήφθη άμεσα.

Στην κατάθεσή του, ο άνδρας ανέφερε ότι συγκατοικούσε με την άτυχη γυναίκα για περίπου πέντε χρόνια σε ένα στούντιο διαμέρισμα στη Γκοτζέ, μέχρι που τον Οκτώβριο του 2008, κατά τη διάρκεια ενός καυγά, την χτύπησε με ένα βαρύ αντικείμενο.

Στη συνέχεια, έκρυψε τη σορό της μέσα στη βαλίτσα, την οποία έθαψε κάτω από μια στρώση τούβλων και τσιμέντου σε ένα μικρό μπαλκόνι στον τρίτο όροφο, το οποίο ήταν προσβάσιμο μόνο από ένα υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος.

Συνέχισε να ζει στο διαμέρισμα για 8 χρόνια

Η αστυνομία αποκάλυψε ότι ο δράστης συνέχισε να ζει στο διαμέρισμα για άλλα οκτώ χρόνια μετά το έγκλημα, μέχρι που συνελήφθη το 2016 για κατηγορίες σχετικές με ναρκωτικά.

Έκτοτε, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος το είχε αφήσει άδειο, χρησιμοποιώντας το ως αποθηκευτικό χώρο.

Η γυναίκα, που ήταν στα 30 της όταν δολοφονήθηκε, δεν δηλώθηκε αγνοούμενη από την οικογένειά της παρά μόνο τρία χρόνια μετά τον θάνατό της. Σύμφωνα με τις αρχές, η οικογένειά της είχε χάσει επαφή μαζί της και όταν πήγαν να την αναζητήσουν στη Γκοτζέ, τους είχαν ενημερώσει ότι είχε χωρίσει με τον “κύριο Α” και είχε εγκαταλείψει την πόλη.

Το μυστήριο των 16 χρόνων λύθηκε μόλις φέτος, όταν ο ιδιοκτήτης του κτιρίου διέταξε εργασίες μόνωσης στο διαμέρισμα.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα και αναμένεται να απαγγείλει κατηγορίες για ανθρωποκτονία στον δράστη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα