Νότιγχαμ: Μυστήριο με τους τρεις νεκρούς που εντοπίστηκαν στον δρόμο

Νότιγχαμ: Μυστήριο με τους τρεις νεκρούς που εντοπίστηκαν στον δρόμο
Από τα σημεία των περιστατικών στο Νότιγχαμ EPA/LINDSEY PARNABY

Θρίλερ με τους τρεις νεκρούς που εντοπίστηκαν στο Νότιγχαμ, μετά το "σοβαρό περιστατικό" που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. Επί του παρόντος δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως τι ακριβώς συνέβη.

Τρία διαφορετικά περιστατικά με 3 νεκρούς και 3 ακόμη τραυματίες στους δρόμους του Νότιγχαμ, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι βρετανικές αρχές το πρωί της Τρίτης (13/06).

Οι ακριβείς συνθήκες των περιστατικών παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστες, ενώ νωρίτερα συνελήφθη ένας 31χρονος ως ύποπτος για τη δολοφονία των τριών ατόμων, αφού μικρό φορτηγάκι προσπάθησε να παρασύρει άλλους τρεις ανθρώπους.

Το χρονικό των περιστατικών

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι δύο άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί σε δρόμο στο κέντρο του Νότιγχαμ στις 4 τα ξημερώματα (τοπική ώρα, 6 ώρα Ελλάδας). Στη συνέχεια, η αστυνομία έλαβε κλήση για ένα άλλο περιστατικό σε κοντινή περιοχή, όπου ένα φορτηγάκι προσπάθησε να παρασύρει τρεις ανθρώπους.

Οι τρεις αυτοί άνθρωποι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο χωρίς να έχει γίνει γνωστό κάτι για την κατάσταση της υγείας τους.

Ακόμη ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σε άλλο δρόμο, λίγο έξω από το κέντρο της πόλης.

“Είναι ένα φρικτό και τραγικό συμβάν, το οποίο κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους”, δήλωσε η επιθεωρητής της αστυνομίας Κέιτ Μέινελ.

“Πιστεύουμε ότι αυτά τα τρία περιστατικά συνδέονται και έχουμε συλλάβει έναν άνδρα. Η έρευνα βρίσκεται στα αρχικά της στάδια και ομάδα ντετέκτιβ εργάζεται για να διαλευκανθεί τι ακριβώς συνέβη”, πρόσθεσε.

Οι συγκοινωνίες έχουν διακοπεί καθώς μεγάλο μέρος της πόλης παραμένει αποκλεισμένο από την αστυνομία με δεκάδες περιπολικά, πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα να βρίσκονται στο σημείο, μαζί με αστυνομικούς ειδικών δυνάμεων.

Από τα σημεία των περιστατικών στο Νότιγχαμ EPA/LINDSEY PARNABY

Οι πληροφορίες για τα θύματα

Ελάχιστες είναι οι πληροφορίες και για τα θύματα των περιστατικών. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το ζευγάρι που μαχαιρώθηκε στην Ilkeston Road ήταν ένα “κορίτσι και ένας άνδρας ή ένα αγόρι” που “έμοιαζαν αρκετά νέοι”.

Μέχρι στιγμής, όπως μεταδίδει το BBC, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός στην οδό Magdala Road.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις τραυματίες στην οδό Milton Street νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Μεταξύ των τραυματιών ήταν ένας άνδρας και μια γυναίκα. Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος τους είδε να παρασύρονται από το βανάκι, δήλωσε: “Η γυναίκα καθόταν πάνω στο πεζοδρόμιο -φαινόταν εντάξει- ο άνδρας ήταν ξαπλωμένος και μετά σηκώθηκε. Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπόρεσε να σηκωθεί”.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τον τρίτο τραυματία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα