O Άαρον Κάρτερ πνίγηκε κατά λάθος στην μπανιέρα του σπιτιού του

O Άαρον Κάρτερ πνίγηκε κατά λάθος στην μπανιέρα του σπιτιού του
Ο Άαρον Κάρτερ πνίγηκε στην μπανιέρα του σπιτιού του, τον περασμένο Νοέμβριο. Photo by Rich Fury/Invision/AP

Ο μικρότερος αδελφός του Νικ Κάρτερ, Άαρον πνίγηκε στην μπανιέρα του σπιτιού του. Η νεκροψία έδειξε πως για το θάνατο του ευθύνεται συνδυασμός ουσιών.

Όταν ο Νικ Κάρτερ έκανε καριέρα με τους Backstreet Boys, τα αδέλφια του προσπαθούσαν -επίσης από όταν ήταν παιδιά- να ακολουθήσουν τις δικές τους διαδρομές στη μουσική σκηνή.

Η μεγαλύτερη Λέσλι είχε υπογράψει συμβόλαιο από τα 13 και τα μικρότερα δίδυμα Άαρον και Έιντζελ από τα 10.

Όλοι μαζί ήταν και οι πρωταγωνιστές του ριάλιτι με τίτλο House of Carters (με κάμερες να καταγράφουν όλη τους τη ζωή και την τοξική τους σχέση).

Όλα τα παιδιά είχαν διάφορα προβλήματα ψυχικής υγείας, με τον Άρον να κατηγορεί τη Λέσλι σε κάποιο σημείο για σεξουαλική κακοποίηση και τον Νικ για λεκτική κακοποίηση. Όπως μεγάλωνε ο μικρός της οικογενείας, απέκτησε ιστορικό κατάχρησης ουσιών και σχετικές καταδίκες, ενώ πέρασε πολλούς μήνες σε κέντρα αποτοξίνωσης.

Η Λέσλι είχε βρεθεί νεκρή το Γενάρη του 2012 στο μπάνιο του σπιτιού του πατέρα της, όπου ζούσε με την κόρη της. Ήταν 25 χρόνων.

Το πρωί του θανάτου της είχε γλιστρήσει στην ντουζιέρα και παραπονιόταν για ενοχλήσεις σε όλο της το σώμα. Το απόγευμα κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ.

Η νεκροψία είχε δείξει πως πέθανε από υπερβολική χρήση ουσιών. Δίπλα στη σορό της είχαν βρεθεί τρία συνταγογραφούμενα φάρμακα (για διπολισμό με τον οποίο είχε διαγνωστεί, για χαλάρωση των μυών και για το άγχος).

Ο Άαρον βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού του, στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια στις 5 Νοεμβρίου του 2022. Ήταν 34.

Η νεκροψία που δημοσιεύτηκε σήμερα (19/4) έδειξε ότι ο θάνατος του αποδίδεται σε χρήση ηρεμιστικών και εισπνοής αερίου που χρησιμοποιείται στα καθαριστικά σπρέι. Είναι γνωστό πως μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα ευφορίας, όπως και ότι διαθέτει καρδιοτοξικές επιδράσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε καρδιακές αρρυθμίες και ξαφνική καρδιακή ανακοπή.

Ο συνδυασμός τον κατέστησε αδύναμο να λειτουργήσει τους μυς του, βυθίστηκε στο νερό και πνίγηκε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα