Ο Μπάιντεν μπέρδεψε την Τέιλορ Σουίφτ με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Διαβάζεται σε 2'
Ο Τζο Μπάιντεν
Ο Τζο Μπάιντεν Youtube

Ξανά στο επίκεντρο του σχολιασμού ο Τζο Μπάιντεν καθώς μπέρδεψε την Τέιλορ Σουίφτ με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε δηλώσεις του ανήμερα των 81ων γενεθλίων του.

Δεν σταματά να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ενώ το τελευταίο του λεκτικό ατόπημα τον έφερε ξανά στο προσκήνιο, ανήμερα των 81ων γενεθλίων του.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της ετήσιας τελετής απονομής χάριτος για τις γαλοπούλες του Λευκού Οίκου, μπέρδεψε την Τέιλορ Σουίφτ με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατά την διάρκεια των δηλώσεών του.

“Μόνο και μόνο για να φτάσουν εδώ, η Liberty και η Belle έπρεπε να νικήσουν κάποιες δύσκολες πιθανότητες και ανταγωνισμό. Έπρεπε να δουλέψουν σκληρά, να δείξουν υπομονή και να είναι πρόθυμες να ταξιδέψουν πάνω από 1.000 μίλια.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ακόμη πιο δύσκολο από το να πάρουν ένα εισιτήριο για την περιοδεία Renaissance ή, ή την περιοδεία της Μπρίτνεϊ. Είναι κάτω… είναι κάπως ζεστά στη Βραζιλία αυτή τη στιγμή”. δήλωσε ο Μπάιντεν.

Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε στο αίτημα του NBC News για σχολιασμό σχετικά με το μπέρδεμα του Μπάιντεν, το οποίο έρχεται την ώρα που οι ψηφοφόροι εκφράζουν ανησυχίες στις δημοσκοπήσεις για την ηλικία του.

Το προφανές μπέρδεμα του προέδρου των ΗΠΑ έγινε ανήμερα των 81ων γενεθλίων του. Στις ίδιες δηλώσεις, ο Μπάιντεν αστειεύτηκε σχετικά με την ηλικία του: “Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, είναι δύσκολο να κλείνεις τα… 60”, είπε στην συνέχεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα