O Eλληνοκαναδός πυροσβέστης που επιλέχθηκε για ένα από τα πιο δημοφιλή ημερολόγια του πλανήτη

Διαβάζεται σε 2'
O Eλληνοκαναδός πυροσβέστης που επιλέχθηκε για ένα από τα πιο δημοφιλή ημερολόγια του πλανήτη
Ο Στίβεν Γιαννόπουλος έχει σχεδόν μισό εκατομμύριο followers στο Instagrram Instagram

Ο Στίβεν Γιαννόπουλος ήταν ένας από τους μη γηγενείς πυροσβέστες που επελέγησαν φέτος για το ημερολόγιο του πυροσβεστικού σώματος της Αυστραλίας.

Το πυροσβεστικό σώμα της Αυστραλίας δημιουργεί και κυκλοφορεί ένα από τα πιο δημοφιλή ημερολόγια του πλανήτη. Τα έσοδα διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Φέτος θα δοθούν σε οργανώσεις για τα ζώα και στο Ίδρυμα για τα Παιδιά με Καρκίνο.

Κάθε χρόνο της τελευταίας 30ετιας οι Αυστραλοί δημιουργούν μια αυθεντική εκδοχή, μαζί με άλλες που έχουν το ίδιο θέμα. Φέτος ήταν τα ζώα. Έτσι, θα βρείτε ένα με άλογα, ένα με σκύλους, ένα με γάτες και ένα με διάφορα είδη δίπλα στους πυροσβέστες που επελέγησαν για φέτος.

Όπως πάντα, ήταν οι πιο ελκυστικοί μεταξύ των μελών του σώματος.

Μεταξύ τους, για δεύτερη διαδοχική χρονιά, ήταν ο Ελληνοκαναδός -με καταγωγή από την Σπάρτη- Στίβεν «Σπύρος» Γιαννόπουλος. Ήταν ένας από τους 3 Αμερικανούς του φετινού ημερολογίου.

Σε δηλώσεις του στο Hellenic News είπε πως ήταν διασκεδαστική η εμπειρία που έζησε και ότι δεν περίμενε τη δουλειά που χρειαζόταν.

«Το όλο project ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Η επίσκεψή μου στην Αυστραλία ήταν μια μοναδική εμπειρία για μένα. Η φωτογράφιση ήταν διασκεδαστική και γνώρισα μερικά καταπληκτικά παιδιά. Όλοι στην ομάδα ήταν επίσης υπέροχοι.

Έπρεπε να κρατήσουμε δροσερά τα ζώα, να παίξουμε με λίγη φωτιά και να εξερευνήσουμε. Ήταν διασκεδαστικό.

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι το πώς αυτό το εκ των μεγαλύτερων ημερολογίων στον κόσμο ωφελεί όλες αυτές τις σημαντικές φιλανθρωπικές οργανώσεις».

Ο Γιαννόπουλος απέκτησε τους περισσότερους από τους 452.000 followers που έχει στο Instagram, μετά τη συμμετοχή του στη 10η σεζόν του «Big Brother Canada».

«Τότε άρχισα να επιδεικνύω τη ζωή μου, τη φυσική μου κατάσταση και όλα τα πράγματα για την υγεία μου. Τα social media είναι ωραία γιατί δημιουργείς μια κοινότητα και αλληλεπιδράς μαζί τους καθημερινά. Είναι ένας διασκεδαστικός χώρος. Την ίδια ώρα, χρειάζεται να χρησιμοποιούμε έξυπνα τις πλατφόρμες. Η ψηφιακή εποχή είναι μια πράξη εξισορρόπησης».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα