Ο Έλον Μασκ “τρολάρει” τη Microsoft για το παγκόσμιο black-out

Διαβάζεται σε 1'
Έλον Μασκ
Έλον Μασκ Patrick Pleul/Pool via AP, File

Η χιουμοριστική μεν, αιχμηρή δε, ανάρτηση του ιδιοκτήτη του Twitter/X Έλον Μασκ για την τεχνική βλάβη της Microsoft που προκάλεσε black-out.

Βλάβη σε κάποιες υπηρεσίες της Microsoft παραλύει σήμερα Παρασκευή (19/07) πολλές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, την ώρα που ο τεχνολογικός κολοσσός ανέφερε ότι λαμβάνει «μέτρα άμβλυνσης» μέχρι να διευθετήσει το πρόβλημα.

Αεροπορικές εταιρείες καθήλωσαν πτήσεις, ουρές αναμονής σχηματίστηκαν στα αεροδρόμια, προβλήματα αντιμετώπισαν η αυστραλιανή κρατική τηλεόραση ABC, το βρετανικό δίκτυο Sky News, το χρηματιστήριο του Λονδίνου, τράπεζες, τηλεπικοινωνίες και άλλες υπηρεσίες.

Η Microsoft ανέφερε ότι οι χρήστες “ενδέχεται να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές και υπηρεσίες του Microsoft 365”, ενώ πρόσθεσε ότι κινητοποιείται “για τη διαχείριση αυτού του συμβάντος”.

Την ίδια στιγμή, ο Έλον Μασκ εκμεταλλεύτηκε την περίσταση, για να “τρολάρει” τη Microsοft και να “υμνήσει” τον τεχνολογικό κολοσσό που του ανήκει.

Συγκεκριμένα, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, έκανε αναδημοσίευση σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter/X, την χιουμοριστική και συνάμα αιχμηρή meme-φωτογραφία ενός χρήστη της πλατφόρμας, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: “Όταν όλα τα άλλα δεν λειτουργούν, αυτή η εφαρμογή εξακολουθεί να λειτουργεί”.

Συνόδευσε, δε, το retweet του με ένα emoji που γελάει.

Η ανάρτηση του Έλον Μασκ στο Twitter/X

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα