Ο Ομπάμα στηρίζει Μπάιντεν: “Κακές νύχτες συμβαίνουν…”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Μπαράκ Ομπάμα
Ο Μπαράκ Ομπάμα Menelaos Myrillas / SOOC

Τη στήριξή του στο πρόσωπο του Τζο Μπάιντεν εξέφρασε με μήνυμά του στα social media ο Μπαράκ Ομπάμα.

Tην ώρα που στις ΗΠΑ η συζήτηση για το αν θα πρέπει να κατέβει ο Τζο Μπάιντεν υποψήφιος με τους Δημοκρατικούς μετά την προβληματική του εμφάνιση στο debate της Πέμπτης, ο Μπαράκ Ομπάμα προσφέρει στο νυν πρόεδρο χείρα βοηθείας.

Με μήνυμά του στα social media, ο πρώτος Αφροαμερικανός που έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ (έχοντας μάλιστα αντιπρόεδρο τον Μπάιντεν) παραδέχθηκε μεν ότι ήταν μία “κακή νύχτα”, αλλά τόνισε ότι η μάχη της προεδρικής εκλογής γίνεται μεταξύ ενός ανθρώπου που μάχεται και ενός άλλου που λέει συνεχώς ψέματα (Τραμπ).

Αναλυτικά ο Ομπάμα έγραψε: “Κακές νύχτες σ’ ένα debate μπορεί να συμβούν. Πιστέψτε με, το ξέρω. Αλλά αυτές οι εκλογές εξακολουθούν να είναι μία επιλογή μεταξύ κάποιου που έχει παλέψει για τους απλούς ανθρώπους όλη του τη ζωή και κάποιου που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του. Ανάμεσα σε κάποιον που λέει την αλήθεια. που γνωρίζει το σωστό από το λάθος και κάποιον που λέει ψέματα για δικό του όφελος. Η χθεσινή νύχτα δεν το άλλαξε αυτό, και γι’ αυτό διακυβεύονται τόσα πολλά τον Νοέμβριο”.

Εμμέσως, πλην σαφώς, άρα ο Ομπάμα πιστεύει ότι ο Μπάιντεν πρέπει να παραμείνει υποψήφιος των Δημοκρατικών παρά τις απόψεις που έχουν διατυπωθεί τις τελευταίες ώρες για το αντίθετο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα