Ο Sean Penn στην Ουκρανία για να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τη ρωσική εισβολή

Ο Sean Penn στην Ουκρανία για να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τη ρωσική εισβολή
Ο Σον ΠενΟ Σον Πεν

Ο γνωστός ηθοποιός Sean Penn βρέθηκε στην Ουκρανία και συναντήθηκε με Ουκρανούς αξιωματούχους και στρατιωτικούς στο Κίεβο.

Ο ηθοποιός Sean Penn βρίσκεται στο έδαφος στην Ουκρανία και γυρίζει ένα ντοκιμαντέρ για τη ρωσική εισβολή, επιβεβαίωσε το Vice Studios στο Variety την Πέμπτη, καθώς η Ρωσία ξεκίνησε μια ευρείας κλίμακας επίθεση εναντίον της γείτονάς της.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σταρ και μακροχρόνιος ανθρωπιστής ακτιβιστής εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου της ουκρανικής κυβέρνησης στο Κίεβο την Πέμπτη, ακούγοντας κυβερνητικούς αξιωματούχους να μιλούν για την κρίση.

Ο Sean Penn είχε επισκεφτεί προηγουμένως την Ουκρανία τον Νοέμβριο του 2021. Οι επισκέψεις του με τον ουκρανικό στρατό τεκμηριώθηκαν από την υπηρεσία τύπου της ουκρανικής κοινής επιχείρησης, η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες από τις συναντήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το Newsweek , ο Sean Penn έφτασε στο Κίεβο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και συναντήθηκε με την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Iryna Vereshchuk, καθώς και με τοπικούς δημοσιογράφους και μέλη του στρατού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα