Ο Χόγκαν κάλεσε σε Trumpomania – Οι διάσημοι που στηρίζουν τον Τραμπ

Διαβάζεται σε 2'
Hulk Hogan
Hulk Hogan AP Photo Paul Sancya

“Προσπάθησαν να σκοτώσουν τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ. Φτάνει πια” είπε ο Χόγκαν και κάλεσε σε στήριξη του Τραμπ.

Τομ Χανκς, Τζούλια Ρόμπερτς, Μπραντ Πιτ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τέιλορ Σουίφτ, έχουν τεθεί ευθαρσώς στο πλευρό του Μπάιντεν. Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι μεταξύ εκείνων που έχουν υποστηρίξει και/ή έχουν συγκεντρώσει πόρους για την καμπάνια των Δημοκρατικών, με τον δεύτερο βέβαια τελευταία να ζητά την αποχώρηση του Μπάιντεν. Μετά την καταστροφική εμφάνιση του Μπάιντεν στο debate και τις επόμενες συνεντεύξεις του, οι celebrity που στηρίζουν Δημοκρατικούς δεν ήταν τόσο ενθουσιώδεις στις τοποθετήσεις τους.

Από την άλλη, ο Τραμπ παρότι ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με τη βιομηχανία του θεάματος και το Χόλυγουντ, ποτέ δεν είχε μεγάλη υποστήριξη από διασήμους, τουλάχιστον “ανοιχτά”. Σε κάποιο βαθμό, αυτό ισχύει για τους περισσότερους σύγχρονους Ρεπουμπλικάνους προεδρικούς υποψηφίους (με τον Ρόναλντ Ρίγκαν να είναι πιθανότατα ο τελευταίος που συγκέντρωσε αρκετά μεγάλη υποστήριξη από celebrities).

Προφανώς και η υποστήριξη διασημοτήτων δεν θα αλλάξει τους συσχετισμούς, αλλά μια σημασία την έχει. Ιδίως σε ο,τι αφορά εκείνους που είναι πιο κοντά στη Gen-z όπως η Σουίφτ. Έχει δε αποδειχθεί, πως επιρροή ασκούν περισσότερο οι “Αστέρες” που στηρίζουν Δημοκρατικούς υποψηφίους.

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα των διασημοτήτων που τοποθετήθηκαν ανοιχτά υπέρ του Τραμπ και που εμφανίστηκαν και στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, λίγο μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. Ο δε Χόγκαν και ο Kid Rock μίλησαν και πριν την ομιλία Τραμπ, με τον πρώτο να δίνει ένα δικό του… show.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο δημοφιλής παλαιστής άρχισε να φωνάζει στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, πετώντας το σακάκι του και σκίζοντας τη φανέλα του.

“Πυροβόλησαν τον ήρωά μου. Προσπάθησαν να σκοτώσουν τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ. Το ποτήρι ξεχείλισε. Ας ξεσπάσει η Trumpomania, ας ηγηθεί ξανά η Trumpomania, ας κάνει ξανά την Αμερική σπουδαία η Trumpomania!”, είπε χαρακτηριστικά, παραπέμποντας στο σύνθημα των θαυμαστών του, “Hulkomania”.

Οι celebrity που στηρίζουν Τραμπ:

Amber Rose

Dana White (πρόεδρος του (UFC)

Savannah Chrisley (reality star –Chrisley Knows Best)

Chris Janson (τραγουδιστής)

Roseanne Barr (ηθοποιός)

50 Cent (ράπερ)

Hulk Hogan (παλαιστής, ηθοποιός)

Stephen Baldwin (ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης)

Kid Rock (μουσικός)

Lil Wayne (ράπερ)

Stacey Dash (ηθοποιός)

Scott Baio (ηθοποιός)

Omarosa Manigault Newman (συγγραφέας)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα