Οι πρωταγωνίστριες του Sex and the City παίρνουν θέση στις καταγγελίες για τον Κρις Νοθ

Διαβάζεται σε 1'
Οι πρωταγωνίστριες του Sex and the City παίρνουν θέση στις καταγγελίες για τον Κρις Νοθ
Οι πρωταγωνίστριες του Sex and the City HBO Max

Στο πλευρό των θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης οι Σίνθια Νίξον, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κριστίν Ντέιβις. Τι αναφέρουν για τον Κρις Νοθ σε ανάρτησή τους στα social media.

Για τις καταγγελίες δύο γυναικών ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον ηθοποιό Κρις Νοθ τοποθετήθηκαν δημόσια οι πρωταγωνίστριες που συμμετέχουν στο Spin off του Sex And the City, “And Just Like That…”.

Η Σίνθια Νίξον – η ηθοποιός που υποδύεται την Μιράντα– μοιράστηκε μια δήλωση στα social media, υπογεγραμμένη από την ίδια, τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Κάρι) και την Κριστίν Ντέιβις (Σάρλοτ).

“Λυπούμαστε βαθιά για τις κατηγορίες εναντίον του Κρις Νοθ. Στηρίζουμε τις γυναίκες που βγήκαν μπροστά και μοιράστηκαν τις οδυνηρές εμπειρίες τους. Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι αρκετά δύσκολο και τις επαινούμε γι’ αυτό”.

Νωρίτερα, ο Κρις Νοθ τέθηκε “εκτός” του τηλεοπτικού δράματος του CBS “The equalizer” μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ηθοποιός απολύθηκε και από το πρακτορείο που τον εκπροσωπούσε “Α3” ενώ η εταιρεία Peloton που είχε μόλις προβάλει ένα viral διαφημιστικό με τον ηθοποιό το απέσυρε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα