Οι συμβουλές Μπάιντεν σε νεαρό κορίτσι: “Καμία σοβαρή σχέση μέχρι τα 30”

Οι συμβουλές Μπάιντεν σε νεαρό κορίτσι: “Καμία σοβαρή σχέση μέχρι τα 30”
Τζο Μπάιντεν Twitter@fromkalen

Ο Τζο Μπάιντεν έγινε viral ξανά αφού η κάμερα τον κατέγραψε να δίνει συμβουλές για ραντεβού και σχέσεις σε νεαρή κοπέλα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Καλιφόρνια.

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας και της αρνητικής κριτικής βρέθηκε ξανά ο Τζο Μπάιντεν, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο κοινοτικό κολέγιο Irvine Valley, στο Irvine της Καλιφόρνιας, όπου ο Αμερικανός πρόεδρος πραγματοποίησε ομιλία.

Αφού λοιπόν μίλησε για τα σχέδια της κυβέρνησής του για τη μείωση του πληθωρισμού και του κόστους των φαρμάκων, ο Τζο Μπάιντεν φωτογραφήθηκε με φοιτητές, ωστόσο πριν αποχωρήσει δεν δίστασε να δώσει τις δικές του συμβουλές για ραντεβού σε μία νεαρή κοπέλα που βρισκόταν μπροστά του.

“Τώρα κάτι πολύ σημαντικό που είπα στις κόρες και τις εγγονές μου. Όχι σοβαρές σχέσεις μέχρι τα 30!“, είπε στη νεαρή ο Αμερικανός πρόεδρος με εκείνη να μένει εμβρόντητη και φανερά αμήχανη να του απαντά “ωραία, θα το έχω στο μυαλό μου“.

Τη στιγμή κατέγραψε με την κάμερά του ο ρεπόρτερ Kalen D’Almeida και το βίντεο δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του στο Twitter, όπου μέχρι στιγμής έχει 5 εκατομμύρια views. Μάλιστα, ο D’Almeida ανέφερε πως τα μέλη της φρουράς του Προέδρου προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

Αυτή ωστόσο δεν είναι η μόνη φορά που ο Αμερικανός πρόεδρος προσφέρει τις… πολύτιμες συμβουλές του για σχέσεις σε νεαρές κοπέλες, αφού όπως αναφέρει το NY Post, τον Μάρτιο έδωσε σχεδόν πανομοιότυπες συμβουλές σε μια ομάδα κοριτσιών σε ένα δημοτικό σχολείο της Φιλαδέλφειας, προκαλώντας και τότε αμήχανα γέλια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα