Οίκος Dior: Έκανε αγωγή στην πορνοστάρ Gigi Dior για το καλλιτεχνικό της όνομα

Οίκος Dior: Έκανε αγωγή στην πορνοστάρ Gigi Dior για το καλλιτεχνικό της όνομα
Gigi Dior Instagram / @gigidiorsfw

Ο οίκος μόδας Dior ζητά από την πορνοστάρ Gigi Dior να αλλάξει το ψευδώνυμό της, το οποίο έχει κατοχυρώσει ως εμπορικό σήμα, γιατί βλάπτει την επιχειρήσή του. Τι απαντά η ίδια.

Αγωγή εναντίον της πορνοστάρ Gigi Dior κατέθεσε ο διάσημος γαλλικός οίκος μόδας Christian Dior Couture, αξιώνοντας από την 40χρονη να αλλάξει το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο.

Συγκεκριμένα, ο οίκος μόδας ζητά να ανατραπεί η κατοχύρωση της επωνυμίας, υποστηρίζοντας ότι βλάπτει την επιχείρησή του.

“Αυτό είναι γελοίο, το όνομά μου δεν έχει καμία σχέση με την υψηλή ραπτική και – το αστείο είναι – πως αυτό που κάνω συνήθως περιλαμβάνει το να μην φοράω καθόλου ρούχα”, είπε η Gigi Dior στο Page Six απαντώντας στη μήνυση.

Σημειώνεται πως η 40χρονη έκανε αίτηση πέρυσι για το εμπορικό σήμα Gigi Dior και στις 20 Σεπτεμβρίου του 2022, εγκρίθηκε.

Χρησιμοποιεί το εν λόγω ψευδώνυμο στον προσωπικό της ιστότοπο, στον λογαριασμό της στο OnlyFans, στη δουλειά της στην κάμερα web και σε όλους τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

Ο οίκος μόδας δηλώνει στη μήνυσή του τους λόγους για τους οποίους εναντιώνεται στο εμπορικό σήμα της Gigi, όπως μεταξύ άλλων, την “πιθανότητα σύγχυσης και αμαύρωση”.

Η Gigi, που έχει έχει εμφανιστεί σε επτά πορνοταινίες και πολλά διαδικτυακά βίντεο, έχει προθεσμία έως τις 17 Νοεμβρίου για να παρουσιάσει γραπτή απάντηση κατά της προσφυγής της Christian Dior Couture, αλλιώς χάνει το σήμα κατατεθέν της.

“Έχω δημιουργήσει ένα όνομα γύρω από αυτή την επωνυμία, έχει γίνει ένα με τη φήμη μου, θα είναι πραγματικά καταστροφικό να χρειαστεί να ξεκινήσω από το μηδέν και να αλλάξω τα πάντα. Έχω χιλιάδες μπλουζάκια, και φωτογραφίες. Έχω ιστότοπους, όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν χάσω αυτό το όνομα θα πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή, είπε η 40χρονη πορνοστάρ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα