Οκλαχόμα: Πυροβολισμοί σε Halloween πάρτι – Ένας νεκρός

Διαβάζεται σε 2'
Αστυνομία στην Οκλαχόμα (φωτογραφία αρχείου)
Αστυνομία στην Οκλαχόμα (φωτογραφία αρχείου) (AP Photo/Sue Ogrocki)

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον άλλοι 12 τραυματίστηκαν έπειτα από πυροβολισμούς σε Halloween πάρτι στην Οκλαχόμα.

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον 12 άλλοι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια πάρτι στην Οκλαχόμα, όπως ανέφερε η αστυνομία.

Σύμφωνα με το CNN, δύο ομάδες ατόμων διαπληκτίστηκαν μέσα σε κέντρο εκδηλώσεων γύρω στις 12:30 π.μ. τοπική ώρα, και η μεταξύ τους αντιπαράθεση συνεχίστηκε στον χώρο στάθμευσης, όπου άρχισαν οι πυροβολισμοί, δήλωσε ο λοχίας Jon Skuta από το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης.

“Τα άτομα αυτά επέστρεψαν στο κέντρο εκδηλώσεων, όπου οι πυροβολισμοί συνεχίστηκαν”, πρόσθεσε ο Skuta, επισημαίνοντας ότι οι ερευνητές θεωρούν πως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.

Μετά το πέρας του περιστατικού διαπιστώθηκε ο θάνατος ενός ατόμου ενώ 12 άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με τραύματα. Δεν υπήρχαν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση ή τις ηλικίες των τραυματιών.

Ο Skuta ανέφερε πως δεν είχαν γίνει συλλήψεις μέχρι το πρωί του Σαββάτου, αλλά κάποια άτομα έχουν τεθεί υπό κράτηση. Δεν έχει διευκρινιστεί τι προκάλεσε την σύγκρουση ούτε πόσα άτομα εμπλέκονται στους πυροβολισμούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα