Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Έκπληξη με Celine Dion και Lady Gaga – Το τραγούδι που θα πουν

Διαβάζεται σε 2'
Celine Dion - Lady Gaga
Celine Dion - Lady Gaga Richard Shotwell/Invision - Saul Loeb/Pool/ AP IMAGES

Στην αποψινή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, θα τραγουδήσει η Celine Dion μαζί με τη Lady Gaga. Όσα ξέρουμε.

Όλα είναι έτοιμα για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024, που θα πραγματοποιηθεί απόψε, Παρασκευή (26/07).

Η λαμπρή τελετή θα λάβει χώρα στον ποταμό Σηκουάνα αντί σε παραδοσιακό στάδιο, ενώ μια μεγάλη έκπληξη περιμένει παρευρισκόμενους και τηλεθεατές.

Ο λόγος για την μουσική εμφάνιση της Celine Dion, την πρώτη από τότε που διαγνώστηκε με το σύνδρομο Stiff Person τον Δεκέμβριο του 2022. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα συνοδεύεται επί σκηνής από ένα άλλο μουσικό είδωλο: τη Lady Gaga.

Οι φήμες για τη συμμετοχή των δύο σπουδαίων ερμηνευτριών στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, άρχισαν να “φουντώνουν” νωρίτερα αυτή την εβδομάδα αφού η Gaga και η Dion εντοπίστηκαν στην “πόλη του έρωτα”.

Βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν την Lady Gaga να χαιρετάει τους θαυμαστές από το αυτοκίνητό της. Την Τρίτη (23/07), το Variety ανέφερε ότι η Celine Dion έφτασε στο Παρίσι την προηγούμενη μέρα, στο ξενοδοχείο Royal Monceau κοντά στα Ηλύσια Πεδία, όπου διαμένει και η pop star.

Χθες, Πέμπτη (25/07), μια μέρα πριν από την πολυαναμενόμενη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, ο Γάλλος δημοσιογράφος Thierry Moreau μοιράστηκε σε ανάρτησή του στο Twitter/X, ότι η Dion και η Gaga έκαναν πρόβες για ένα ντουέτο του “La Vie en Rose” της Édith Piaf.

Την είδηση ​​επιβεβαίωσε και το TMZ.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε, επίσης, πως την Dion θα ντύσει ο οίκος Dior, ενώ θα φοράει μια ροζ και μαύρη πουπουλένια κάπα.

Σημειώνεται πως η Gaga έχει μία… σύνδεση με το “La Vie en Rose”, αφού το τραγούδησε στην ταινία της του 2018, “A Star Is Born”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα