Οργή με την αγκαλιά Μπάιντεν στην Λονγκόρια – Την άγγιξε στο στήθος

Οργή με την αγκαλιά Μπάιντεν στην Λονγκόρια – Την άγγιξε στο στήθος
Τζο Μπάιντεν και Εύα Λονγκόρια AP Photo/Jacquelyn Martin

Σφοδρές αντιδράσεις πυροδότησε ο τρόπος του αγκάλιασε την Εύα Λονγκόρια ο Τζο Μπάιντεν, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στον Λευκό Οίκο.

Το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης συγκέντρωσε πάνω της η Εύα Λονγκόρια κατά την επίσκεψή της στον Λευκό Οίκο για την προβολή της πρώτης ταινίας που σκηνοθετεί η ηθοποιός, του «Flamin’ Hot», μιας ταινίας που παρουσιάζει τη ζωή του Richard Montanez, του εμπνευστή των Flamin’ Hot Cheetos.

Οι εικόνες από την εκδήλωση κατέκλυσαν τα μέσα ενημέρωσης, μία όμως από αυτές συγκέντρωσε την οργή και πλήθος αρνητικών σχολίων, καθώς η προσοχή των χρηστών των social media στράφηκε σε ένα στιγμιότυπο που ακολούθησε τον εναγκαλισμό της με τον Τζο Μπάιντεν, όπου ο πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται να την αγγίζει στο στήθος.

Το στιγμιότυπο καταγράφηκε τη στιγμή που ο Τζο Μπάιντεν κατέβαινε από το βήμα όπου είπε δύο λόγια για την ηθοποιό. Σε φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύτηκαν φαίνονται τα χέρια του Μπάιντεν να μετακινούνται από τη μέση της ηθοποιού και να κινούνται στο στήθος της, πριν η ίδια αντιδράσει και τα κατευθύνει αλλού.

Χρήστες των social media σχολίασαν το περιστατικό, επικρίνοντας έντονα τον αμερικανό πρόεδρο για την παρενόχληση που υπέστη η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα