Όσκαρ 2022: Πιθανή εμφάνιση του Ζελένσκι στη φετινή απονομή των βραβείων;

Όσκαρ 2022: Πιθανή εμφάνιση του Ζελένσκι στη φετινή απονομή των βραβείων;
Βολοντίμιρ Ζελέσνκι AP

Με "άρωμα" Ουκρανίας φαίνεται πως θα διεξαχθεί η φετινή απονομή των Όσκαρ. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για "παρουσία" του Ζελένσκι μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το “παρών” στη λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, φαίνεται πως θα δώσει ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ουκ ολίγα ΜΜΕ χαρακτηρίζουν πιθανή την παρουσία του Ζελένσκι στην απονομή, με την Daily Mail να αναφέρει για τον Ουκρανό πρόεδρο ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ακαδημία, προκειμένου να βγάλει λόγο κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς.

Αντίστοιχα, δημοσίευμα της New York Post κάνει λόγο για δύο πιθανά σενάρια: είτε να παρουσιαστεί μαγνητοσκοπημένο μήνυμα, είτε ο Ζελένσκι να εμφανιστεί σε ζωντανή μετάδοση.

Μάλιστα, μια εκ των παρουσιαστών της μεγάλης βραδιάς, η Έιμι Σούμερ, όπως μεταδίδει το CNN, κίνησε τα νήματα για να παρουσιαστεί ο Ουκρανός πρόεδρος στην απονομή.

“Ήθελα να βρω έναν τρόπο να εμφανιστεί ο Ζελένσκι ή να προβληθεί μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του, ακριβώς επειδή είναι πολλοί οι θεατές των Όσκαρ”, είπε η Σούμερ σε αμερικανικό τηλεοπτικό σόου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα