Ουγκάντα: Έκανε 102 παιδιά και έγινε οπαδός της αντισύλληψης

Ουγκάντα: Έκανε 102 παιδιά και έγινε οπαδός της αντισύλληψης
Ο 67χρονος αγρότης από την Ουγκάντα με 10 από τις συζύγους του Caption/Youtube

Ένας 62χρονος αγρότης από την Ουγκάντα έγινε οπαδός της αντισύλληψης μετά από 12 γάμους και 102 παιδιά. "Πλέον δεν μπορώ να συντηρήσω την οικογένειά μου" δήλωσε.

Ο 67χρονος αγρότης, Musa Hasahya, από την Ουγκάντα έχει 102 παιδιά, 568 εγγόνια και 12 συζύγους. Πρόσφατα υποστήριξε ότι πλέον δεν μπορεί να συντηρήσει την οικογένειά του και δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής των αντισυλληπτικών χαπιών.

Συγκεκριμένα, ο 67χρονος αγρότης φαίνεται να ζήτησε από δύο συζύγους του να χρησιμοποιούν μεθόδους αντισύλληψης, προκειμένου να επαρκούν τα χρήματα για να τρέφονται όλα τα μέλη της οικογένειας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος, “το εισόδημά μου γίνεται όλο και μικρότερο με τα χρόνια, λόγω του αυξανόμενου κόστους ζωής και η οικογένειά μου γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Παντρευόμουν τη μία γυναίκα μετά την άλλη”. Σημειώνεται ότι ο Hasahya και η οικογένειά του ζουν στην πόλη Lusaka της Ουγκάντα, όπου η πολυγαμία είναι νόμιμη.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι όλες οι σύζυγοι του Hasahya ζουν μαζί του στο ίδιο σπίτι, ώστε να μπορούν να τον φροντίζουν, αλλά αυτό τις έχει εμποδίσει από το να αναπτύξουν σχέσεις με άλλους άντρες.

Σημειώνεται ότι το ένα τρίτο των παιδιών του Hasahya, ηλικίας μεταξύ 6 και 51 ετών ζουν και αυτά στο ίδιο αγρόκτημα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα