Ουκρανία: Ο ρεπόρτερ που μεταδίδει σε 6 γλώσσες και γίνεται viral

Ουκρανία: Ο ρεπόρτερ που μεταδίδει σε 6 γλώσσες και γίνεται viral
twitter

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει ρεπόρτερ του Associated Press να δίνει ανταπόκριση απο την Ουκρανία σε 6 τηλεοπτικούς σταθμούς, διαφορετικών χωρών και να μιλάει άπταιστα τη γλώσσα τους.

Το όνομά του ειναι Philip Crowther, είναι δημοσιογράφος του Associated Press και βρίσκεται σε αποστολή στην Ουκρανία, όπως πολλοί συνάδελφοί του από όλο τον κόσμο, προκειμένου να καλύψει τις εξελίξεις στη χώρα.

Η διαφορά όμως από τους υπόλοιπους κι αυτό που τον κάνει αξιοθαύμαστο είναι οτι μιλάει άπταιστα έξι γλώσσες. “Βγαίνει” καθημερινά σε τηλεοπτικούς σταθμούς έξι χωρών και δίνει ανταπόκριση στη γλώσσα τους. Ο Philip Crowther μιλάει: Αγγλικά, Λουξεμβουργιανά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και με άψογη προφορά.

Στις ανταποκρίσεις του δεν κομπιάζει, δεν κάνει σαρδάμ και με απαράμιλλη ψυχραιμία ενημερώνει από το Κίεβο για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία.

“Υπάρχει ένταση με τις ρωσικές δυνάμεις στην περιοχή του ανατολικού Ντονμπάς εδώ και οκτώ χρόνια. Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, η πρωτεύουσα του Κιέβου είναι σχετικά ήρεμη”, ακούγεται να λέει σε βίντεο με αποσπάσματα απο τις ανταποκρίσεις του σε έξι γλώσσες.

Το βίντεο το μόνταρε ο ίδιος και το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Και μέσα σε μία μέρα συγκέντρωσε πάνω από 14 εκατομμύρια προβολές και 33 χιλιάδες retweets.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα