Παίζει με την ψυχή του

default image

Κέρδισε το "Κίνα έχεις ταλέντο" παίζοντας πιάνο και εκτελώντας άψογα το τραγούδι που είχε επιλέξει. Σημαντική λεπτομέρεια: Σε ηλικία 10 ετών είχε χάσει και τα δυο του χέρια όταν τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα (Vid)

Άφωνη είναι ολόκληρη η Κίνα με έναν 23χρονο ακρωτηριασμένο σολίστα που κέρδισε στο τάλεντ σόου “Κίνα έχεις ταλέντο”.

Πρόκειται για τον 23χρονος  Λιού Γουέι που έχασε και τα δύο χέρια του σε ηλικία 10 ετών όταν χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα ενώ έπαιζε κρυφτό είναι ο μεγάλος νικητής του

Ο Λιού παίζοντας πιάνο με τα δάχτυλα των ποδιών του, εξέπληξε κοινό και κριτική εκτελώντας άψογα το τραγούδι του Τζέιμς Μπλαντ “Υou΄re Βeautiful” ενώπιον χιλιάδων θεατών στο στάδιο της Σανγκάης.

Ο Λίου είναι ένας αυτοδίδακτος πιανίστας ο οποίος στα 18 του χρόνια αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του και να γίνει επαγγελματίας μουσικός. Η επιμονή του τού χάρισε την αναγνώριση του ταλέντου του και την πρώτη θέση στον πρώτο κύκλο του σόου «Κίνα έχεις ταλέντο»

“Τουλάχιστον έχω ένα ζευγάρι τέλεια πόδια…”, σχολίασε ο νεαρός όταν του ανακοινώθηκε η νίκη του. Οπως εξηγεί ο ίδιος, οι γονείς του τον ενθάρρυναν να ντύνεται, να τρώει, να βουρτσίζει τα δόντια του και να κάνει πολλά πράγματα μόνος του, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα των ποδιών του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα