Παλαιστίνη: Οξύνεται η βία στη Δυτική Όχθη-Σκοτώθηκε ένας ακόμη Παλαιστίνιος

Παλαιστίνη: Οξύνεται η βία στη Δυτική Όχθη-Σκοτώθηκε ένας ακόμη Παλαιστίνιος
AP

Ενας ακόμη Παλαιστίνιος έπεσε νεκρός την Τετάρτη από ισραηλινά πυρά κοντά στην Ιεριχώ της Δυτικής Οχθης.

Παλαιστίνιος σκοτώθηκε την Τετάρτη τα ξημερώματα από ισραηλινά πυρά στη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης σε καταυλισμό προσφύγων κοντά στην Ιεριχώ της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας, καθώς οξύνεται η βία λίγο πριν από την συνάντηση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Νούργκαμ αλ Άχρας, 19 ετών, σκοτώθηκε «από μια σφαίρα στο κεφάλι» στον καταυλισμό προσφύγων Ακάμπατ Τζάμπερ, διευκρίνισε το υπουργείο χωρίς να αναφερθεί σε άλλες λεπτομέρειες.

Ο στρατός του Ισραήλ επεσήμανε ότι διεξήγαγε επιχείρηση για να συλλάβει υπόπτους και άνοιξε πυρ εναντίον Παλαιστινίων που πετούσαν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, με αποτέλεσμα να χτυπήσει έναν από αυτούς.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο Παλαιστίνιος σκοτώθηκε όταν ο ισραηλινός στρατός άνοιξε πυρ εναντίον κατοίκων του καταυλισμού που πετούσαν πέτρες στους στρατιώτες. Ωστόσο η οικογένειά του δήλωσε ότι ο νεαρός δεν συμμετείχε στα επεισόδια.

Έξι Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από τα ισραηλινά πυρά από χθες, Τρίτη, στη Λωρίδα της Γάζας και την κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Όπως ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας, ο 29χρονος Γιάσερ Μούσα υπέκυψε στα τραύματά του, αφού χτυπήθηκε από σφαίρες στη διάρκεια επιδρομής του ισραηλινού στρατού χθες το βράδυ στον καταυλισμό προσφύγων της Τζενίν, ανεβάζοντας σε τέσσερις τον απολογισμό των Παλαιστίνιων νεκρών από αυτή την επιδρομή.

Ακόμη ένας Παλαιστίνιος έπεσε νεκρός χθες από τα πυρά του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα