Παρίσι: Ένοπλος κρατά ομήρους δυο γυναίκες, υπό την απειλή μαχαιριού

Παρίσι: Ένοπλος κρατά ομήρους δυο γυναίκες, υπό την απειλή μαχαιριού
Γαλλική Αστυνομία Pool Photo. Sarahbeth Maney/The New York Times

Ομηρία βρίσκεται σε εξέλιξη σε κατάστημα στο κέντρο του Παρισιού, καθώς ένας άνδρας κράτα υπό την απειλή όπλου δυο γυναίκες. Ο όμηρος ζητά να δει τον Γάλλο υπουργό Δικαιοσύνης.

Συναγερμός έχει σημάνει στις γαλλικές Αρχές καθώς δυο γυναίκες κρατούνται όμηροι από έναν άνδρα, γνωστός στις αρχές λόγω του ψυχιατρικού ιστορικού του, σε κατάστημα της οδού d’Aligre στο 12ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άνδρας έχει στην κατοχή του ένα μαχαίρι και ζητά να έρθει σε επαφή με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Eric Dupond-Moretti, ενώ γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως πρόκειται για ένα πρόσωπο που πάσχει από ψυχικές διαταραχές και είναι 50 ετών. Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει το Sky News, ο άνδρας εργαζόταν στο παρελθόν στο δικαστικό σώμα στην Τυνησία.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την πιθανότητα να πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, ενώ σύμφωνα με αστυνομική πηγή, πρόκειται για ένα κατάστημα σιδηρικών.

Σε ανάρτησή της μέσω Twitter η Αστυνομία του Παρισιού ανέφερε πως άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν στον τομέα Aligre στο 12 διαμέρισμα για ένα περιστατικό ύποπτης ομηρίας, ενώ καθιερώθηκε στο σημείο περίμετρος ασφαλείας. Η Ταξιαρχία Έρευνας και Επέμβασης (Brigade de recherche et d’intervention/BRI) επιχειρεί επίσης στον τομέα, ενώ ζητήθηκε από τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα