Παρουσιαστής μιλά για την κρίση πανικού που υπέστη on air – Βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Παρουσιαστής μιλά για την κρίση πανικού που υπέστη on air – Βίντεο
PRINT SCREEN

Την Τρίτη, ένας παρουσιαστής δελτίου καιρού στην Αυστραλία έπαθε κρίση πανικού κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής. Λίγες ώρες μετά περιγράφει πώς διαχειρίστηκε την κατάσταση.

Ο Nate Bryne, ο οποίος παρουσιάζει το δελτίο καιρού σε τηλεοπτικό σταθμό της Αυστραλίας, υπέστη πρόσφατα κρίση πανικού στον “αέρα” και αναγκάστηκε να διακόψει την πρωινή του εκπομπή.

Ο δημοσιογράφος του ABC News Breakfast σταμάτησε ξαφνικά να μιλάει στη μέση της παρουσίασης του δελτίου, γύρω στις 6:30 π.μ. (τοπική ώρα) την Τρίτη.

«Θα πρέπει να σταματήσω για λίγο» είπε ο μετεωρολόγος στους τηλεθεατές, καθώς κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να μιλήσει. «Κάποιοι από εσάς ίσως γνωρίζετε ότι περιστασιακά επηρεάζομαι από κάποιες κρίσεις πανικού και στην πραγματικότητα αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή» πρόσθεσε.

Η Lisa Millar, συμπαρουσιάστρια του Bryne, πήρε αμέσως τη σκυτάλη της εκπομπής, με τον παρουσιαστή να επιστρέφει λίγο αργότερα και να ζητά συγγνώμη από όσους είχαν θορυβηθεί από την ξαφνική αποχώρησή του. «Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που με βοηθήσατε. Συγγνώμη αν τρόμαξα κάποιον» είπε.

Το 2022, ο Bryne μίλησε για την πρώτη του κρίση πανικού που αντιμετώπισε, περιγράφοντάς την ως «τρομακτική», και πώς άλλαξε τον τρόπο σκέψης του για θέματα ψυχικής υγείας. «Καθώς στεκόμουν εκεί κάτω από τα φώτα του στούντιο, μιλώντας σε ανθρώπους που έπιναν τον πρωινό τους καφέ, η καρδιά μου χτυπούσε γρήγορα, πάσχιζα να αναπνεύσω και ο ιδρώτας έτρεχε από παντού, καθώς ο εγκέφαλός μου φώναζε “τρέξε”» έγραψε ο παρουσιαστής.

Ο ίδιος θυμήθηκε εκ νέου το εν λόγω περιστατικό, λέγοντας πως «οι συνεργάτες του στην εκπομπή ανησυχούσαν ότι δεν θα τα κατάφερνα. Τα κατάφερα, όμως. Αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει ένα πρόβλημα άγχους που αντιμετωπίζω ακόμη και σήμερα» είπε.

Ο συμπαρουσιαστής του, Michael Rowland, μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram από το περιστατικό και διαβεβαίωσε το κοινό ότι ο Bryne είναι καλά.

«Σας ευχαριστώ για όλα τα υποστηρικτικά μηνύματα (υπήρξαν τόσα πολλά. Τι υπέροχο κοινό που έχουμε)» έγραψε, προσθέτοντας ότι έδωσε στον Byrne μια «μεγάλη αγκαλιά».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα