Paul Lowe: Δολοφονημένος βρέθηκε ο διάσημος φωτορεπόρτερ – Κατηγορούμενος ο γιος του

Διαβάζεται σε 2'
Paul Lowe
Paul Lowe PRINTSCREEN

Δίωξη για τη δολοφονία του πατέρα του, Paul Lowe, ασκήθηκε στον γιο του γνωστού φωτορεπόρτερ. Βρέθηκε μαχαιρωμένος σε μονοπάτι πεζοπορίας στην Καλιφόρνια.

Δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση δολοφονίας του γνωστού φωτορεπόρτερ, Paul Lowe, ο οποίος βρέθηκε μαχαιρωμένος σε μονοπάτι πεζοπορίας στην Καλιφόρνια.

Όπως μεταδίδει το BBC, κατηγορούμενος της δολοφονίας του Lowe είναι ο γιος του Βρετανού, Emir, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Η Εισαγγελία της κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε ότι ο 19χρονος γιος του Lowe κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του.

Ο 61χρονος φωτορεπόρτερ, που είχε καλύψει ιστορικές συγκρούσεις, συμπεριλαμβανομένης της πολιορκίας του Σαράγεβο κατά τη διάρκεια του πολέμου της Βοσνίας (1992-95), βρέθηκε δολοφονημένος με μαχαιριές στο λαιμό.

Ο Emir Lowe πρόκειται να εμφανιστεί για πρώτη φορά στο δικαστήριο την Τετάρτη στο δικαστήριο της Γουέστ Κοβίνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 15:28 στην οδό Mount Baldy Road, κοντά στους καταρράκτες Stoddard Canyon.

Σε ανακοίνωση του τμήματος του σερίφη αναφέρεται ότι οι αστυνομικοί είχαν ανταποκριθεί σε αναφορές για επίθεση με φονικό όπλο και βρήκαν έναν «λευκό ενήλικο άνδρα που έφερε τραύμα στο άνω μέρος του κορμού του».

Το τμήμα του σερίφη πρόσθεσε: «Ένας λευκός ενήλικας άνδρας εθεάθη να απομακρύνεται από τον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια ενεπλάκη σε σύγκρουση με μόνο του λίγα χιλιόμετρα μακριά. Ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση εν αναμονή περαιτέρω ερευνών».

Το King’s College του Λονδίνου, όπου ο Lowe ήταν επισκέπτης καθηγητής στις πολεμικές σπουδές, δήλωσε ότι ο φημισμένος φωτορεπόρτερ θα «λείψει βαθιά».

«Με βαθιά θλίψη λάβαμε την είδηση θανάτου του καθηγητή Paul Lowe», αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο X.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα