Πέθανε ο 53χρονος ράπερ Fatman Scoop

Διαβάζεται σε 2'
Fatman Scoop
Fatman Scoop Fatman Scoop

Πέθανε σε ηλικία 53 ετών ο Αμερικανός ράπερ Fatman Scoop. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο αφού κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας.

Ο Αμερικανός ράπερ Fatman Scoop πέθανε σε ηλικία 53 ετών.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνω τον θάνατο του Isaac Freeman III, γνωστού επαγγελματικά ως Fatman Scoop», έγραψε ο μάνατζέρ του Μπερτς Birch Michael στο Facebook. «Μου έμαθες πώς να γίνω ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Σ’ αγαπώ Scoop. Σ’ ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μου έδωσες», πρόσθεσε στην ανάρτησή του, που συνοδευόταν από μια φωτογραφία του ράπερ.

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο ράπερ, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Isaac Freeman III, κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Κονέκτικατ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο.

«Απόψε, ενώ έδινε συναυλία στο Hamden Town Center Park, ο Isaac Freeman, γνωστός και ως Fatman Scoop, είχε ένα επείγον ιατρικό περιστατικό στη σκηνή», έγραψε σε ανάρτησή της η δήμαρχος της περιοχής, Lauren Garrett, για τον 53χρονο καλλιτέχνη. «Μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Θα παρέχουμε ενημερώσεις όταν θα είναι διαθέσιμες. Σας παρακαλούμε να τον έχετε στις σκέψεις και τις προσευχές σας».

Όπως αναφέρει το People, σε πλάνα που αναρτήθηκαν από το περιστατικό στο X (πρώην Twitter), ο Freeman εμφανίστηκε χωρίς μπλούζα καθώς περπατούσε από το μπροστινό μέρος της σκηνής προς το πίσω μέρος όπου βρισκόταν ένας υπερυψωμένος θάλαμος DJ. Ανέβηκε στον θάλαμο, λέγοντας σε ένα μικρόφωνο: «Είπα, Hamden κάνε λίγο θόρυβο!».

Στη συνέχεια, ο ράπερ στάθηκε δίπλα στον DJ, ενώ έσκυψε προς τα εμπρός στον θάλαμο. «Πολύ χαμηλά», συνέχισε ο Freeman. «Αν ήρθατε να διασκεδάσετε … κάντε θόρυβο …». Στη συνέχεια έγειρε προς το πλάι, χτυπώντας τον DJ, καθώς έπεσε στο έδαφος πίσω από τον θάλαμο.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα