Πέθανε στα 36 του ο “τερατώδης” bodybuilder Golem

Διαβάζεται σε 2'
O illia yefimchyk
O illia yefimchyk printscreen/facebook

Σε ηλικία 36 ετών και έπειτα από καρδιακό επεισόδιο πέθανε ο Ilia “Golem” Yefimchyk, ο πιο τρομακτικός bodybuilder.

Ο Ilia “Golem” Yefimchyk, Λευκορώσος bodybuilder γνωστός για την εντυπωσιακή και επιβλητική σωματική του διάπλαση, πέθανε σε ηλικία 36 ετών.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου, έπειτα από σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στις 6 Σεπτεμβρίου, το οποίο τον οδήγησε σε κώμα. Ο Yefimchyk, γνωστός ως ο “πιο τερατώδης bodybuilder” στον κόσμο, ήταν διάσημος για το τεράστιο μέγεθός του και την εξαιρετική του δύναμη.

Η εντυπωσιακή διάπλαση και η διατροφή του Yefimchyk

Με ύψος 1,85 μέτρα και βάρος 154 κιλά, ο Yefimchyk είχε στήθος 155 εκατοστών και δικέφαλους 64 εκατοστών. Σύμφωνα με τους Εconomictimes, το πρόγραμμα προπόνησης και η διατροφή του ήταν αυστηρά και ακραία. Σύμφωνα με αναφορές, κατανάλωνε έως και 16.500 θερμίδες την ημέρα, περιλαμβάνοντας πάνω από 100 κομμάτια σούσι και περισσότερα από 2,5 κιλά μπριζόλας στα επτά γεύματά του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Yefimchyk υπέστη καρδιακή προσβολή στο σπίτι του, και η σύζυγός του, Άννα, τού έκανε ΚΑΡΠΑ μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Παρά τις προσπάθειες να τον σώσουν, η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

“Πέρασα κάθε μέρα δίπλα του, ελπίζοντας, και η καρδιά του άρχισε να χτυπά ξανά για δύο ημέρες, αλλά ο γιατρός μού μετέφερε τη φρικτή είδηση ότι ο εγκέφαλός του είχε πεθάνει,” δήλωσε η Άννα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη της για τη στήριξη που έλαβε, λέγοντας: “Σας ευχαριστώ όλους για τα συλλυπητήρια. Είναι πολύ συγκινητικό να συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι μόνη σε αυτόν τον κόσμο και τόσοι πολλοί άνθρωποι μου προσέφεραν βοήθεια και υποστήριξη.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα