Πλήρης στήριξη Ομπάμα στον αντιπρόεδρο της Χάρις, Τιμ Γουόλς

Διαβάζεται σε 3'
Πλήρης στήριξη Ομπάμα στον αντιπρόεδρο της Χάρις, Τιμ Γουόλς
Μπαράκ Ομπάμα Matt Rourke/AP Photo

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, που έχει εκφράσει την στήριξή του στην υποψήφια πρόεδρο των Δημοκρατικών, Κάμαλα Χάρις, εξέφρασε δημόσια την εμπιστοσύνη του στον υποψήφιο αντιπρόεδρό της Τιμ Γουόλς.

Ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στον Τιμ Γουόλς, τον κυβερνήτη της Μινεσότα, τον οποίο επέλεξε η Κάμαλα Χάρις για αντιπρόεδρο της στις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Τιμ Γουόλς πιστεύει ότι η κυβέρνηση δουλεύει για να υπηρετεί εμάς. Όχι μόνο κάποιους από εμάς, αλλά όλους μας. Αυτό είναι που τον κάνει έναν εξαιρετικό κυβερνήτη, και αυτό είναι που θα τον κάνει ακόμα καλύτερο αντιπρόεδρο. Η Μισέλ και εγώ δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι για τον Τιμ και την Γκουέν, την οικογένειά τους, και τη χώρα μας” έγραψε σε επίσημη δήλωση του, εκφράζοντας την στήριξη του ο Μπαράκ Ομπάμα.

“Όταν ένας υποψήφιος πρόεδρος επιλέγει τον αντιπρόεδρό του, λέει πολλά για το ποιος είναι και τι είδους πρόεδρος θα είναι. Επιλέγουν κάποιον χωρίς εμπειρία και διχαστικό που θα εμβαθύνει τις διαφορές μας; Ή επιλέγουν κάποιον με την κρίση να πάρει δύσκολες αποφάσεις και τον χαρακτήρα να πιστεύει ότι κάθε φωνή μετράει και ότι όλοι αξίζουν ίσες ευκαιρίες;

Με την επιλογή του Τιμ Γουόλς ως αντιπροέδρου της από μια ομάδα εξαιρετικών Δημοκρατικών, η Καμάλα Χάρις έχει επιλέξει έναν ιδανικό συνεργάτη – και έχει καταστήσει σαφές ακριβώς για τι πρεσβεύει.

Ο κυβερνήτης Γουόλς δεν έχει μόνο την εμπειρία να είναι αντιπρόεδρος, αλλά και τις αξίες και την ακεραιότητα που θα μας κάνουν περήφανους. Ως κυβερνήτης, ο Τιμ βοήθησε οικογένειες και επιχειρήσεις να ανακάμψουν από την πανδημία, καθιέρωσε την άδεια μετ’ αποδοχών, εγγυήθηκε το δικαίωμα στην άμβλωση και έθεσε σε εφαρμογή μέτρα κοινής λογικής για την ασφάλεια των όπλων για να κρατήσει τις κοινότητες ασφαλείς. Αλλά το χαρακτηριστικό του Τιμ είναι η ικανότητά του να μιλά σαν άνθρωπος και να αντιμετωπίζει τους πάντες με αξιοπρέπεια και σεβασμό – κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι υπηρέτησε στην Εθνοφρουρά για 24 χρόνια και εργάστηκε ως καθηγητής κοινωνικών σπουδών και προπονητής ποδοσφαίρου πριν εκλεγεί στο Κογκρέσο.

Όπως και η αντιπρόεδρος Χάρις, ο κυβερνήτης Γουόλς πιστεύει ότι η κυβέρνηση δουλεύει για να μας υπηρετεί. Όχι μόνο κάποιους από εμάς, αλλά όλους μας. Αυτό είναι που τον κάνει έναν εξαιρετικό κυβερνήτη, και αυτό είναι που θα τον κάνει ακόμα καλύτερο αντιπρόεδρο, έτοιμο από την πρώτη μέρα. Η Μισέλ και εγώ δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι για τον Τιμ και την Γκουέν, την οικογένειά τους και τη χώρα μας.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα