Ποιος είναι ο άνθρωπος που έδωσε 9.000 δολάρια για τα sneakers του Ντόναλντ Τραμπ

Διαβάζεται σε 2'
Ποιος είναι ο άνθρωπος που έδωσε 9.000 δολάρια για τα sneakers του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πια, και σχεδιαστής sneakers. AP Photo Chris Carlson

Ο άνδρας που ξόδεψε 9.000 δολάρια σε δημοπρασία, για να εξασφαλίσει τα συλλεκτικά sneakers του Ντόναλντ Τραμπ, δεν είναι Ρώσος ολιγάρχης όπως έγραψαν τα media.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να μπει στην αγορά των sneakers και παρουσίασε το πρώτο μοντέλο στο Sneaker Com της Φιλαδέλφεια.

Τα περιορισμένης κυκλοφορίας «Never Surrender High-Tops» είναι χρυσά και κοστίζουν 399 δολάρια. Ένας άνδρας πλήρωσε 9.000 δολάρια σε δημοπρασία που έγινε, ώστε να εξασφαλίσει ένα ζευγάρι, με την υπογραφή του δημιουργού. Το γεγονός έγινε άρθρο στα μεγαλύτερα media των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας.

Λέγεται Ρομάν Σαρφ και είναι CEO επιχείρησης με πολυτελή ρολόγια και κοσμήματα. Τα ετήσια έσοδα φτάνουν στα 150.000.000 δολάρια.

Mε ποστ του στο Instagram θέλησε να διευκρινίσει ότι δεν είναι Ρώσος, μηδέ ολιγάρχης ή ό,τι άλλο ανέφεραν τα άρθρα που ασχολήθηκαν μαζί του -ως τον τύπο που έδωσε χιλιάδες δολαρίων για τα sneakers του Τραμπ.

«Είμαι Ουκρανός. Ήλθαμε με τον πατέρα μου, την μητριά μου και τη μεγαλύτερη αδελφή μου στις ΗΠΑ όταν ήμουν 3, τρία χρόνια πριν τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης. Ο πατέρας μου είχε μόλις 4 δολάρια στην τσέπη του. Δεδομένου ότι ασχολούμαι με τη φροντίδα ανθρώπων με λεφτά, πολλοί εκ των οποίων είναι Ρεπουμπλικανοί, πολλοί χάρηκαν που με είδαν να είμαι πιστός οπαδός του Τραμπ» είπε στους New York Times.

Σε άλλη ανάρτηση, με φωτογραφία του ιδίου και του γιου του και τον Τραμπ στη μέση, εξηγεί το λόγο που χαρακτήρισε ως «τεράστια τιμή» τη συνάντηση του με τον αμφιλεγόμενο υποψήφιο πρόεδρο.

«Πάντα έλεγα ότι ο λόγος που μου αρέσει ο Τραμπ είναι επειδή δεν είναι πολιτικός. Είναι πραγματικός άνθρωπος. Όπως ακριβώς είναι ο καθένας μας».

Κάθεται και τρώει με τους φίλους και την οικογένειά του, όπως εσύ κι εγώ. Νοιάζεται για τον λαό του και τη χώρα του, όπως θα έπρεπε όλοι μας.

Φάγαμε μαζί στο golf club του. Ήταν φιλόξενος, ενδιαφέρον και αστείος. Μας γνώρισε γι’ αυτό που είμαστε και το αντίστροφο.

Ήταν μια ματιά πίσω από την κουρτίνα.

Και περιττό να πω, ένα υπέροχο γεύμα.

Ένα γεύμα για το οποίο θα μιλάω με τον γιο μου για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Γνώρισα έναν άντρα που πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι γνωρίζουν, που οι περισσότεροι είτε δεν θα γνωρίσουν ποτέ, είτε δεν θα ήθελαν να τον γνωρίσουν ακόμα και αν μπορούσαν.

Ευχαριστώ και πάλι τον @realdonaldtrump για την απροσδόκητη ευκαιρία να μοιραστούμε ένα γεύμα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα